Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha egy nő nem akar kapcsolatot, csak néha vágyik egy kis khmm-re?
30# Te nagyon sügér, a férfi nem azt fogja mondani neked hogy 50 nővel volt dolga. Egyszerűen csak érezni fogod hogy tapasztalt, hogy úgy ér hozzád és ott ahol igényled. Lesz egy bizonyos kisugárzása. Pontosan tudja hogyan hódítson meg és olvassa a gondolataidat.
Ezzel szemben egy "felvilágosult" nő miben jobb mint egy aranyos, átlagos lány? Azon kívül hogy mohóbban kapja be a farkad mivel vagy előrébb egy agyonhasznált nővel?
Nincs vele baj. Annyi jogod van a szexhez, mint bárki másnak. Egyébként sincs köze senkinek a te nemi életedhez.
N
#34. Mindenki farkát??? Mert, egy évben volt mondjuk 2-3 esetleg 4 egy éjszakás kalandja?? 😊 Az jobb, aki kapcsolatnak titulált vmiket csinál 2-3 havonta?
A kérdező írta, h kb.5-6 havonta van egy ilyen "kapcsolata, nem hetente. Figyeljünk kérem!
A lakatos hasonlatot gondolom ismered.
De ettől függetlenül én is undorodom a magadfajtáktól. És ezt olyan pasiként mondom, aki úgyszint nem élek ilyesmivel. Nem nem függő a dolog, hanem egyszerűen akinek ez belefér, az személyiségre engem taszít, meg se akarom ismerni. Engem máshogy neveltek, nálunk az ilyet a nagyszüleim ideje óta k.rvának hívjuk, az egész család és rokonság egységesen. Na te meg ezt értsd meg. 30f
"Ez milyen értéket képvisel egy baráti társaságban vagy komoly kapcsolatnál?"
Engem nem érdekel, a barátaim mennyit szexelnek, ettől nem lesznek szar emberek. Attól, hogy én nem szopok, más csinálhatja egész nap. Komoly kapcsolatnál engem nem vesznek komolynak, mert nem szopok. Amit nem azért nem teszek, mert értéktelen leszek tőle, hanem mert szarnak tartom. Senki nem lesz rosszabb a szextől.
Azt meg nem értem, miért ilyen mocskosak a férfiak, hogy amihez hozzáér a farkuk, az értéket veszít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!