Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy ismeretlen pasi odajönne hozzátok ismerkedni akkor az alábbiak közül melyik lenne a a leginkább zavaró?
Nem, egyszerűen igényességet sugároz (nem útszélinek vagyok öltözve sose), és onnantól, hogy felfogod, hogy nincs nyitva a bazár, takarodsz a qrva anyádba, ha nem teszed, akkor számíthatsz agresszív, megalázó fellépésre.
Mindig is csinosan öltözködtem, olyan irodába jártam dolgozni (amíg nem volt covid miatt home office), ahol olyan dress code volt, ami megkövetelte a csinos, elegáns öltözéket. Soha nem csaltam meg a páromat, és nem érdekel ki hogyan csorgatja rám a nyálát, csak értsen abból, hogy nem, amint mondom. Szerintem nem nagy elvárás. Ha valaki ezt megérti, én garantáltan nem leszek bunkó vele azért, mert EGYSZER bepróbálkozik, akárhogy is néz ki.
Ha szexuális töltetet sugároz, akkor az nem neked szól, hanem a párjának, de a legtöbb nő alapvetően szeret úgy felöltözni, hogy csinosnak érezze magát. Semmilyen módon nem jelezte, hogy bármi neked szólna vagy hogy nyitott lenne rád. Ezt kéne megérteni.
32
Egyrészt a páromnak, de ha nincs velem, akkor sem azt jelzem az öltözékemmel, hogy bármilyen nyomorult elkezdhet rám erőszakosan tapadni. Öltözhetek magamnak és a kollégáimnak is, és nem fogom hagyni, hogy bárki qrvaként kezeljen és abban a hitben legyen, hogy majd én bárkivel összeállok.
34
Tévedsz. Normális kapcsolatban élek egy totálisan szelíd férfival. Csak nem vagyok kíváncsi másokra, és elegem van abból, hogy nem képesek kotródni az első nemre (azzal, hogy néznek, netán megpróbálnak udvarolni, nem zavarnak, bókokat mosolyogva megköszönöm, de világosan jelzem, hogy van párom, tehát semmire nem vagyok vevő - ez az a pont, ahol elvárom, hogy álljanak le), meg abból is, hogy tolják, erőszakosan erőltetik a pofájukat, miután lehordtak rib.ancnak, és látványosan nem vettem magamra. Pl. házas faszi nyomult, elküldtem a feleségének a próbálkozását, majd még ő vergődött, hogy mit képzelek, hogy feltúrom a házasságát, ő csak kis ostoba szeretőnek szánt, mert csak annak vagyok jó. Kiröhögöm, rámondom, hogy oké, és akkor jön, hogy majd valaki szépen szájbaver, amiért ekkora arcom van, hogy még a kritikán is csak vihogok.
De ugyanez a kategória a hozzád hasonló, aki szerint jel, ha én csinos vagyok, minek húzom a mézes madzagot neki, ha nem akarok ismerkedni, fogadni merne, hogy qrva vagyok, és ha bredpitt jönne, akkor szó sem lenne arról, hogy párom van, vagy szándékosan ki akarok b_aszni a szerencsétlen srácokkal, akik sosem jutnak nőhöz...stb. Ezek mind megtörtént dolgok. Ez az inzultus. Na meg az, amikor régebben, szórakozóhelyen meg is fogdostak, simán mellen markoltak vagy egyszerűen benyúltak a lábam közé. Talán ez a szexuális inzultus. A sok s.egghülye, bunkó paraszt, aki azt hiszi bármit megtehet, és ha nekem nem tetszik, akkor jön az, hogy én vívtam ki, mit "picsogok". Amikor normálisnak hitt srácok is pilláznak, amikor mesélem ezeket, és jön a célozgatás, hogy normális, erkölcsös lányt nem érnek ilyenek, azokat még a bunkók is tisztelik, szóval biztos van valami láncszem, amit nem mondok el. Az, hogyne.
Szóval igen, elvárom, hogy takarodj, amint egyszer nemet mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!