Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ha egy ismeretlen pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ha egy ismeretlen pasi odajönne hozzátok ismerkedni akkor az alábbiak közül melyik lenne a a leginkább zavaró?

Figyelt kérdés

2020. dec. 28. 20:15
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%
Jaj, azt gyűlölöm, mikor valaki szűziesen odatántorog és ilyen 'elnézését kérem kedves hölgyem, de nagyon viszket a fszom, esetleg megengedi, hogy kicsikét betehessem, kérem' stílusban tol egy nyomulást. Közben annyira görcsben van, hogy majd'összeszarja magát. De szép pinát látott, az kell neki. Vakarózok az ilyen zavarban remegő görcsöktől
2020. dec. 28. 21:28
 22/42 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem akarok ismerkedni (már pedig nyilvános helyen általában nem akarok) akkor már pusztán a tény is, hogy egyáltalán odajön.

Amúgy miért probléma az, ha az ember nem akar olyasvalakivel ismerkedni, aki nem tetszik neki?

2020. dec. 28. 21:37
 23/42 anonim ***** válasza:
76%

A tény, hogy odajön hozzám anélkül, hogy halvány jelét mutatnám az érdeklődésnek. Ez olyan erőszakos proli dolog.

Foglalt vagyok, a qrva földet nézem, szarok a fejére az összes fickónak, erre pár nyomorult így is odatáncol azzal, hogy márpedig ő ismerkedni akar. Bmeg, leszarom, hogy te mit akarsz, én nem akarok, okkal néztem a retkes földet helyetted, vedd már észre magad. Senkit sem érdekel, hogy mit akarsz, téged sem érdekelt, hogy én mit akarok.

2020. dec. 28. 21:41
 24/42 anonim ***** válasza:
27%

#23 "odajön hozzám" "Ez olyan erőszakos proli dolog."

Azért álljunk már meg egy percre. :D Odamegy hozzád mert tetszel neki és az szerinted ERŐSZAKOS, PROLI DOLOG? :DDDDDDDD

2020. dec. 28. 21:43
 25/42 anonim ***** válasza:
16%
#23 ostoba picsa.
2020. dec. 28. 21:44
 26/42 anonim ***** válasza:
72%
24 Ha a hitgyülis nyomorékok zaklatnak, azt is atrocitásnak élem meg. Bmeg ha rám sem nézek valakire, milyen jogon tolja a pofáját az arcomba és miért csodálkozik, ha el van küldve a qrva anyjába? Ha ismerkedni akarok, látványosan nyitok mások felé. Testbeszédet nem ártana értelmezni. Az ágyban is ilyen szerencsétlen balfasżok vagytok?
2020. dec. 28. 21:48
 27/42 anonim ***** válasza:
25%
#26 te csak ne küldj el senkit a qrva anyjába, tanuld meg hol a helyed cica.
2020. dec. 28. 21:51
 28/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mit kell beleállni megint itt mindenkibe, de szánalmas.

Az volt a kérdés, melyik a LEGINKÁBB zavaró a felsoroltak közül. Nekem is az igénytelen, nem pedig az, hogy "nem jóképű". Az igénytelen az rosszabb, mert nem vagyok kíváncsi a büdös szájára pl., ahogy mászik bele az arcomba.

Egyébként én is párkapcsolatban vagyok, és semmi jelét nem adom annak, hogy ismerkedni akarok (nem, a csinos öltözködés, szoknya, szépen belőtt haj nem jel). Én nem vagyok bunkó elsőre, normálisan megmondom, hogy van párom, szóval ez a dolog nem fog menni. Viszont nem egy volt, aki ezt nem fogta fel, rögtön jöttek a frappáns megszólalások, hogy "és, itt van?" vagy "nem a barátoddal szeretnék meginni valamit, hanem veled, miért kevered ide?"

Ilyenkor már van, hogy hangosan szólok, hogy a járókelők is hallják, hogy "hagyjál már békén", ha meg tovább parasztkodik, akkor megalázóbb beszólást is kap.

Van 1-2, aki megkérdezi, hogy ha nem lenne barátom, lenne-e esélye, olyankor megmondom, hogy nem, akkor sem, akkor lehord beképzelt qrvának, vagy kérdezgeti, hogy "de miért".

Nehogy már az ilyenekkel finomkodni kelljen. :D Álmotokban.

2020. dec. 28. 22:07
 29/42 anonim ***** válasza:
11%

#23 ostoba picsa.

tele van ez az oldal ilyenekkel

2020. dec. 28. 22:33
 30/42 anonim ***** válasza:
10%

nem, a csinos öltözködés, szoknya, szépen belőtt haj nem jel)

Dehogyisnek, pont h az, mivel erős szexuális töltetet sugároz.

2020. dec. 28. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!