Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha egy ismeretlen pasi odajönne hozzátok ismerkedni akkor az alábbiak közül melyik lenne a a leginkább zavaró?
Ha nem akarok ismerkedni (már pedig nyilvános helyen általában nem akarok) akkor már pusztán a tény is, hogy egyáltalán odajön.
Amúgy miért probléma az, ha az ember nem akar olyasvalakivel ismerkedni, aki nem tetszik neki?
A tény, hogy odajön hozzám anélkül, hogy halvány jelét mutatnám az érdeklődésnek. Ez olyan erőszakos proli dolog.
Foglalt vagyok, a qrva földet nézem, szarok a fejére az összes fickónak, erre pár nyomorult így is odatáncol azzal, hogy márpedig ő ismerkedni akar. Bmeg, leszarom, hogy te mit akarsz, én nem akarok, okkal néztem a retkes földet helyetted, vedd már észre magad. Senkit sem érdekel, hogy mit akarsz, téged sem érdekelt, hogy én mit akarok.
#23 "odajön hozzám" "Ez olyan erőszakos proli dolog."
Azért álljunk már meg egy percre. :D Odamegy hozzád mert tetszel neki és az szerinted ERŐSZAKOS, PROLI DOLOG? :DDDDDDDD
Nem tudom, mit kell beleállni megint itt mindenkibe, de szánalmas.
Az volt a kérdés, melyik a LEGINKÁBB zavaró a felsoroltak közül. Nekem is az igénytelen, nem pedig az, hogy "nem jóképű". Az igénytelen az rosszabb, mert nem vagyok kíváncsi a büdös szájára pl., ahogy mászik bele az arcomba.
Egyébként én is párkapcsolatban vagyok, és semmi jelét nem adom annak, hogy ismerkedni akarok (nem, a csinos öltözködés, szoknya, szépen belőtt haj nem jel). Én nem vagyok bunkó elsőre, normálisan megmondom, hogy van párom, szóval ez a dolog nem fog menni. Viszont nem egy volt, aki ezt nem fogta fel, rögtön jöttek a frappáns megszólalások, hogy "és, itt van?" vagy "nem a barátoddal szeretnék meginni valamit, hanem veled, miért kevered ide?"
Ilyenkor már van, hogy hangosan szólok, hogy a járókelők is hallják, hogy "hagyjál már békén", ha meg tovább parasztkodik, akkor megalázóbb beszólást is kap.
Van 1-2, aki megkérdezi, hogy ha nem lenne barátom, lenne-e esélye, olyankor megmondom, hogy nem, akkor sem, akkor lehord beképzelt qrvának, vagy kérdezgeti, hogy "de miért".
Nehogy már az ilyenekkel finomkodni kelljen. :D Álmotokban.
#23 ostoba picsa.
tele van ez az oldal ilyenekkel
nem, a csinos öltözködés, szoknya, szépen belőtt haj nem jel)
Dehogyisnek, pont h az, mivel erős szexuális töltetet sugároz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!