Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan vége a nyárnak. Számomra eredmény nélkül. Ki van így?
Ki érzi úgy, hogy sokat várt a nyártól, de lényegében ugyanott tart, ahol júniusban.
Még konkrétabban: az elején még remélted, hogy most sikerül barátnőt/barátot szerezni, de maradt az egyedüllét.
A nyáron nekem sem termett babér. Semennyi, semilyen sem :(
Se csajok, se munka, semmi :S
F21
12:21 és 12:28
Egyetértek. Én is így gondolom. A nyarat csak azért kapcsolom ide, mert nagyobb az élet ilyenkor többfelé.
12:52
Azt meg már bele se mertem írni, hogy munka sem sikerül nekem sem. Igazából emiatt is ismerkedem nehezebben, cikinek érzem, hogy nincs túl sok pénzem. Pedig nem hajtok menő állásokra, hogy emiatt nem találok.
Amíg nem lesz állandó munkám, egyszerűen szégyellem magam egy nő előtt.
12:44 vagyok
12:47 ilyen hozzálássál biztos összejön meg pár nyár végéig :D
huszonéves srác
Én is úgy vágtam bele a nyárba,hogy majd esti élet,meg barátnőimmel megyünk moziba,strandra,plázába,fagyizni....Hát esti élet egyáltlán nem jött össze,mert a szüleim nem engedtek el,pedig nem diszkóba mentem volna,hanem egy klubba.Van zene,összeülünk beszélgetni,iszun valamit aztán hazamegyünk.Szerintem ebben semmi rossz nincs és nem is hajnalig akartam maradni csak 10-ig.
Lényeg a lényeg,hogy próbáltam mindig csinos lenni,mosolyogni,de egy fiú sem figyelt fel rám.Nekem meg 2 srác tetszett meg igazán,de mindkettőjüknek van barátnőjük.
Igazából nem is törődöm most ezzel,majd rám talál a szerelem,addig pedig jól érzem magam a barátaimmal,rokonaimmal,szüleim ismerőseivel:)
15/L
huhh szegéény..
én a nyáron 2 pasival szakítottam,de most megint van:)
Hát én azt vártam ettől a nyártól, hogy végre nem egyedül kell bámulnom csillagokat, hanem velem lesz egy Lány akivel fogjuk egymás kezét... meg egyéb ilyen "nyálas" dolgok, de nem így alakult. Továbbra is egyedül vagyok. :\
19/F
Én is azt terveztem,hogy összejön..Hát..kemény 10 napot jártam egy sráccal,aztán szakítottam vele mert nem éreztem semmit iránta..Csak barátságot.És nem alakult ki semmi..Pluszba távkapcsolat lett volna..Na de majd Szeptembertől.. Irány a gimi,új közösség:P
Majd meglátjuk:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!