Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hamarosan vége a nyárnak. Számomra eredmény nélkül. Ki van így?
Ki érzi úgy, hogy sokat várt a nyártól, de lényegében ugyanott tart, ahol júniusban.
Még konkrétabban: az elején még remélted, hogy most sikerül barátnőt/barátot szerezni, de maradt az egyedüllét.
Hát én is azt vártam, hogy lesz barátom, de nem lett, pedig az elején még volt egy fiú, akivel egyszer találkoztam is, de azóta sem keresett.
18/L
Érdekes. Ez olyan, mint amikor az ember elutazik valahova, és várja azt, hogy majd attól megváltozik az élete. Tudod, a nyárban nincs semmi. Ha te nem viszed bele a változást, akkor nem is lesz benne semmi :) Nem a nyártól kell várni a vágyaid beteljesítését, hanem magadtól...
Én nem vártam semmit a nyártól, csak magamtól. És baromi jó lett, épp úgy, mint a tavasz, a tél, vagy az ősz.
12:21 nagy igazságot mondott.
Nyár elején összejöttem egy lánnyal - és mivel dolgozom a nyár is ugyanolyan mint az összes többi hónap :) - Neked kell belevinni a változást- nem repül a szádba a sült galamb
22F
én konkrétan kétszer dugtam egész nyáron
:DDDD
25/L
De még van egy kis idő hátra a nyárból, nincs veszve semmi.
:)
huszonéves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!