Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felejtős?mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy pár.Szex az oke. De a srác magátol sose irja, hogy szeret, hiányzol. Pedig jol esne. Azt mondja nem romantikus. De mutatni se nagyon mutatja és zavar. Ha emiatt elküldöm, szemét vagyok?

Akkor irja h ha elzavarom. Volt rá plda egyszer. De nem emiatt volt.

Igen is fontos szerintem az érzelmek kimutatása. Nekem igen.

2020. dec. 27. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon valószínű hogy nem szeret, csak arra használ, hogy kielégüljön. Szabadulj meg tőle.
2020. dec. 27. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:
77%
Ha nem érzed akkor nem szeret ennyi. Csak dugni akar semmi mást.
2020. dec. 27. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Hmm többet kellene tudni.

Én imádtam a volt páromat de egyszer se mondtam ki neki,hogy szeretlek,csak azért mert sajnos nem tudom kiejteni ezt a szót a számon.

De kimutattam neki viszont.

Lehet ettől függetlenül szeret,hogy nem mondja ki,de az,hogy nem mutatja ki az problémás

2020. dec. 27. 21:27
 4/8 A kérdező kommentje:

Enis mondtam már neki h nem szeret. De akkor szexre keressen mást. En látom rosszul....Persze ezt mondja..

Vannak jó pillanatok mikor minden rendben es ugy érzem h imád de 10/3 alkalom

2020. dec. 27. 21:30
 5/8 anonim ***** válasza:
84%
Beszélgetni szoktatok? Mennyire figyel oda amit mondasz? Gyakran keres? Lehet nem bújos, puszilkodós de ha sok figyelmet kapsz tőle akkor még nincs minden veszve.
2020. dec. 27. 21:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szerelmes beléd. Nem egymást keresitek. Csak elvan veled, addig is van szex
2020. dec. 27. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:

En is igy érzem 😔

De akkor miért nem keres mást.

Elmondtam neki h nekem normális kapcsolat kell..

2020. dec. 27. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
Ne arra várj hogy ő mást keressen. Tedd ki a szűrét és kész. Majd utána ráér keresgélni.
2020. dec. 27. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!