Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bipoláris lány felejtős? Rossz ember vagyok, ha ebből nem kérek?
Figyelt kérdés
Kb. két hónapja megismertem egy lányt. Az elején minden jól haladt, de mostanában elég sok a dráma. Rossz kedve van, bunkó velem stb. Elmondta, hogy bipoláris zavara van, gyógyszerrel kell kezelni, nem magát diagnosztizálta.
Az a helyzet, hogy nagyon rányomja a bélyegét a hangulata az én napjaimra is. Már találkozni sincs kedvem vele. :(
2020. máj. 2. 09:05
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötelező!
Én se vállalnám be.
3/5 anonim válasza:
Nem vagy rossz ember.
Ha tudod, hogy neked ez túl sok, akkor nem vagy köteles feláldozni a saját mentális jólléted egy egy hónapos ismeretség kedvéért.
Viszont fontos, hogy kedvesen, tisztelettel szakíts vele, nem kell belerúgni még egyet azzal, hogy zavarodban bunkó stílusra váltassz szinte véletlenül.
4/5 Vyla válasza:
Ettől nem vagy rossz ember. Egy mentâlisan beteg emberrel nehéz együtt élni. Mondom ezt úgy h én is mentális problémâkkal küzdök Tudom h a hagulatingadozásaink, lelki nyavalyáink egy egészséges ember szàmára nehezen kezelhetők, érthetetlenek.. Viszont ha szakítasz vele azt körültekintően tedd.. Tudom ez így most hülyén hangzik, de sose tudhatod h épp mi zajlik a fejében, mondjuk ezt egy egészséges nőnél se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!