Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki így beszél a nőkről az felejtős?
Figyelt kérdés
A barátom azt mondta hogy a k***** meg is érdemlik ha megölik őket. Egy filmet néztünk amiben arról volt szó hogy egy sorozatgyilkos a prostikat öli.2020. ápr. 15. 21:03
1/21 anonim válasza:
Nem felejtős, nőként is azt mondom, igaza van. Nem a nőkről beszél így, hanem a kvákról, ami azért nagyon nem ugyanaz.
3/21 anonim válasza:
Ezt te tudod, nálad mik az elvek. Nálam gondolom másban is kiütköznének a különbségek, szerintem felejtős lenne.
4/21 anonim válasza:
Ez azért eléggé túlmegy egy határon kijelentés. Ha valaki ilyet mond, az szerintem nem jó ember.
5/21 anonim válasza:
Szóval igen! Nálam felejtős lenne! (Előző voltam)
6/21 anonim válasza:
1. Senki nem érdemli meg, hogy megöljék.
2. Ez is csak egy munka. Sokan kiszolgáltatottak, nagyon rossz körülmények közül kerülnek ebbe a helyzetbe, de kilépni már nehéz. Én inkább sajnálom őket, bár nem a szívem csücskei.
3. Aki bármilyen embercsoportra ilyet mond, az beteg.
7/21 anonim válasza:
Ha a párod sorozatgyilkos, te pedig k...a, akkor felejtős.
9/21 anonim válasza:
Jo csavót fogtál te is magadnak.Legalább van éretségie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!