Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha még találkoznak az exével,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még találkoznak az exével, akkor szerintetek is felejtős a pasi?

Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 08:43
 1/9 anonim ***** válasza:
Én nem talâlkozgatnék ilyen férfival.Igazi önszivatás
2019. febr. 6. 09:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem biztos az lenne.
2019. febr. 6. 09:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Bármilyen nemű exet érintő dolog, ami arra enged következtetni, hogy még nincs túl rajta, nálam kukát jelent. 31f
2019. febr. 6. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ez attól függ, hogy milyen kapcsolatban vannak. Nekem nagyon jó barátom az exem, nem haragban váltunk el tányérokat dobálva, a baráti társaságunk is közös volt, nem akartuk, hogy választaniuk kelljen egyes programoknál, hogy most épp melyikőnket hívják bulizni. Mi szoktunk találkozni, néha beülünk beszélgetni egy kávéra, vagy mondjuk közös buliba, ebben nincs semmi. De persze az is lehet, hogy még van köztük valami ezt nem lehet tudni.
2019. febr. 6. 09:35
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
#4: biztos örülni fog neki ennek leendő partnered. Szegény.
2019. febr. 6. 09:43
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Aki az exével tartja a kapcsolatot az egyértelműen nincs még túl rajta. Aki azt mondja "csak barátok", az saját magának és mindenkinek hazudik. Ilyen csak a tündérmesékbeb van.
2019. febr. 6. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:

Felejtős. Én belementem egybe, ahol nem rég mentek szét, egy rémálom volt.

30N

2019. febr. 6. 09:59
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Aki ilyeneket mond, hogy "felejtős a pasi", na az a "felejtős".
2019. febr. 6. 10:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy MÉG találkoznak?

Van aki jóban van az exeivel és találkoznak is, de az úgy is maradhat nagyon sok évig, évtizedekig, mint egy barátságnál. Mert az is. Én is ilyen vagyok és a barátnőim kb. fele is ilyen volt. Nyilván nem véletlen pont velük jöttem össze.

A másik lehetőség, hogy még nagyon erősen kötődnek, nem engedték el egymást mint pár, túl rövid idő telt el a szakítás óta. Az nehéz szituáció. Fennál az esélye, hogy elgyengülnek és újrakezdik. Vagy lassabban alakul ki a kötődés feléd, mert a másikhoz is erősen kötődik, döcőgős lesz a kapcsolat. Nekem utóbbi szokott lenni, körülbelül egy évet kellene várnom két kapcsolat között, de nem szoktam betartani. Manapság már jobban kezelem ezt a helyzetet, tudomásul veszem, hogy egy jó darabig az exhez fogok erősebben kötődni. Mivel elfogadtam, ezért nem is okoz bennem akkora érzelmi viharokat. Ha ez a helyzet nálatok, akkor szerintem csak akkor menj bele, ha egyébként nagyon ideális pár lenne, akire mindig vágytál, te pedig nagyon stabil vagy lelkileg.

2019. febr. 6. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!