Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adott viselkedésű személyiséghez milyen ember illik?
Csendeshez nyugodt illik? Sokat beszélőhöz cserfes? Lustához lusta? Stb...
Van olyan hogy bizonyos faja ember másféle viselkedésű személlyel találja meg a közös hangot?
Nem mindig igaz az, hogy az ellentétek vonzzák egymást!
Ismerkedni kell, megismerni a másikat, észre venni a hibáit is, nemcsak a szép szavait.
Ha megfelel - jöhet a szoros kapcsolat.
Vannak különbségek, "ellentétek", amik jól mennek egymáshoz és vannak, amik nem kiegészítik, hanem kizárják egymást...
Mindenki döntse el, hogy számára mik ezek. Nekem pl felüdülés, ha a párom humán beállítottságú annak ellenére, hogy én magam inkább a reál témában vagyok otthon. Viszont extrovertált vagyok és nem bírnék egy introvertálttal párkapcsolatban lenni, nagyon sok konfliktust szülne köztünk. Másnak meg gondolom más a "jó, ha más" és a "jobb, ha hasonlítunk" lista.
Florence Littauer: Szemelyisegunk rejtett tartalekai 1. es 2. kotete!
Pont ezt targyalja ki reszletesen. Elonyok es hatranyok. Mukodik!
Azt gondolom hosszútávon praktikusabb ha hasonlóak a felek, még ha nem is ugyanolyan.
Ha az egyik szeret társaságba járni és gyakran elmenni otthonról míg a náaik tipikusan otthonülős, társaságkerülő akkor hosszútávon szenvedés lehet.
Az egyik menne, a másik még az elején el-el járkál vele de nem elvezi, szenvedés. A másik lemond néha ezekről az egyik kedvéért de neki is szenvedés lesz.
Aztán jön az hogy az egyik megy, a másik marad, de akkor megindul hogy kevés az együtt töltött idő, a miért mész el, miért nem jössz, nem értik egymást, stb.
Triviális példa de elég gyakori es ez egyéb területeken is előjöhet majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!