Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom kevesebbszer csókol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mirabella25 kérdése:

Barátom kevesebbszer csókol meg, illetve kevesebbszer igényli a szexet. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Tudom hogy szeret mert heti 5x minimum találkozunk. Figyel rám, érdeklődő csak nem értem, kapcsolat elején többször csókolt stb..

26 éves, én 24.

4 hónapja járunk.

2020. dec. 20. 22:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nézzétek én véleményekre vagyok kíváncsi, köszi 👌
2020. dec. 20. 22:38
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

"Majd igyekezni fog." Szerintem ez vagy jön vagy nem. Majd ezután kényszeredetten fog puszikálni nem hogy szó érje a ház elejét. Ez aztán a klassz kapcsolat.

-Te Jenő, mostanában kevés puszit kapok.

- Hűha az áldóját. Nekem fel sem tűnt. Majd igyekezni fogok!

Figyelj, így megy ez. később még puszi sem lesz, csak rutinszex, feszkó levezetés. Aztán vagy megcsalás, vagy búcsú.

2020. dec. 20. 22:42
 13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi a választ. De én nem értem miért alakul ez ki?
2020. dec. 20. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
Mert már nem olyan a hév mint az elején. Az eleje az az izgalom már nem jön vissza sajnos, maximum nyújtani tudod a dolgokat, avval, hogy nem válsz mindig elérhetővé számára, nem adod könnyen magad. Kicsit húzod az agyát.
2020. dec. 20. 22:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Nekem ugyan úgy megvan az izgalom :/
2020. dec. 20. 23:07
 16/18 anonim ***** válasza:
84%
Nagymamám azt mondta: lányom, tanuld meg, ha a férfi nem veled beszéli meg, akkor azért, mert mással; ha nem veled fekszik le, akkor azért, mert mással; ha nem veled megy partira, akkor azért, mert mással...
2020. dec. 21. 04:06
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Tudod egy kapcsolat mindíg az elején a leg virágzóbb. Később egy kicsit visszavesznek belőle, hogy más dolgokkal is foglalkozzanak. Általában hullámzóan történnek benne ezek a dolgok is. Ha pedig heti 5 ször találkoztok az elég jónak számít.
2020. dec. 21. 10:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem a barátnőm ilyen; első hónapokban egy sorozat rész alatt kétszer szexeltünk, most heti 2 van kb. Mert neki mindenféle lelki baja van meg stresszes, stb.
2020. dec. 21. 15:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!