Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ebben a helyzetben?! Hosszú!
Sziasztok!
Szóval az a helyzet, hogy a legjobb barátnőmnek tetszik egy pasi. Tegnap voltunk szórakozni baráti társasággal, és barátnőm meg a pasi is ott volt. Régen tetszett nekem a pasi de letettem róla, mert a barátnőmnek tetszik. Csak az a baj, hogy a pasinak nagyon tetszek én. Direkt nem öltöztem olyan nagyon csinosan, meg minden. És a pasi hazaakart kísérni. Ezen nagyon összevesztünk barátnőmmel. De én direkt nem akartam elcsábítani. Ez nem az első ilyen este és most már elég szomi vagyok:((
Mit tennétek a helyemben?? Összejönnétek a pasival?? De a barátnőmet se szeretném megbántani.Ááááááá. Előre is köszönöm a válaszokat!
neked bejön a fiú? akkor válasz a barátnőd és a fiú között.
viszont ha nem kell a fiú csak össze akarsz vele jönni csak úgy, akkor a barátnőd vérig lesz sértve és szerintem teljesen jogosan.
én nem jönnék össze a fiúval mert a barátságom sztem fontosabb, de ezt te érzed hogy a ti barátságotok mennyit ér.
a pasi kicsit túlzás... inkább kamasz, srác, fiú.
A pasik 27 fölött kezdődnek, ahhoz meg még kicsik vagytok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!