Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok ilyen helyzetben? Kitálalnátok az illetőnek, vagy inkább nem mondanátok el?
Képzeljétek el magatokat az adott szituációba:
Van egy osztálytársad, veled ellentétes nemű, akivel jóba vagy. Ennek az osztálytársnak van egy barátnője/barátja, akivel majdnem 1 éve vannak együtt. Te, aki jóba vagy az osztálytársaddal tudod, hogy a barátnője/barátja tett valamit, amit nem kellett volna. Konkrétan van egy másik fiú/lány is, akivel nagyon jóban van ez a lány, és egy buliban smároltak is! Erről a csókról az osztálytársad, haverod nem tud.
A történetet talán érdekesebbé teszi, hogy ez már nem most történt, hanem néhány hónapja ... és az osztálytársadnak hónapok óta hazudik a párja.
Mit tennél?Elmondanád vagy nem?
Félre értés ne essék, nem vagyok ilyen helyzetben szerencsére.Csak hallottam ma egy ilyen szituációt és elgondolkoztam mi lenne a helyesebb cselekedett.Elmondani és végig nézni, ahogy összevesznek, esetleg szakítani, vagy ha a lány nem mondja el akkor más se mondja el, hiszen az ő dolguk?
Jó kérdés:)
Elmondanám, de utána nem erősködnék, hogy hagyja el meg nem nyomozgatnék a lány után és nem hibáztatnék senkit sem... Egyszerűen közölném a valóságot, finoman. De ez egyébként az ő dolguk!
Nem hiszem, hogy szemétség lenne elmondani.... Titkolni roszabb lenne..
Ja és biztos nem várnék egy hónapot sem...
Nem gonoszságból mondanám el, de ha játszik vele a másik emberke, jobb ha tudja. Viszont csak akkor szólnék, ha 100% lenne a dolog.
Pont ez az.Majd tanul belőle a csaj...vagy nem.És ha nem??
Én ismerem a konkrét szitut ami alapján kiírtam a kérdést és számomra húzós a dolog.
Lehet, hogy csak egy csók, de ha szeretsz valakit, miért nem elég vele csókolóznod?A csók is megcsalás, szerintem.Lehet, hogy konzervatív vagyok, de akkor is így gondolom.
Én is így gondolom kérdező...
De ha valóban szeretik egymást, jobb ha kiderül a cs
Értem.
Köszi!:)
Amúgy 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!