Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi csak szexre vadászik és becserkészi az áldozatát abba a nőbe általában nem lesz szerelmes?
Abba a nőbe sosem lesz szerelmes... vagy ha mégis ezt gondolja, akkor gyorsan elmúlik. Legkésőbb amikor meglát egy másik nőt.
Fura, hogy a csajok mindig azt gondolják az ilyen kujon haverjaimra, hogy "de ez most más, de most tényleg belém szeretett". Én meg évek óta ismerem a srácot, és pontosan tudom, hogy "nem kislány, ez semmivel nem másabb, mint az az 50 csaj volt, akit te is végignéztél mióta ismered őt, és pont ugyanaz lesz a vége is"
A pasik helyén tudják ezt kezelni, mi nők hajlamosabbak vagyunk belegondolni mást is.
Főleg hacsak 1-2 alkalomról van szó.
"Hogy lehet egy ilyen kapcsolatot lezárni? Unom már hogy lyuknak használnak."
Úgy, hogy azt mondod, hogy : "Figyi, vége!"
Amúgy meg csak azt tudják lyuknak használni, aki hagyja (különben erőszak lenne). Szóval nem is értem a problémát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!