Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy razhatnam le a munkatarsamat magamról?
Figyelt kérdés
Állandóan követ a munkahelyemen és azt mondja szerelmes belém. Minden lepesemet figyeli és féltékeny késik pedig nincs köztünk semmi. Ráadásul férjnél vagyok. Nem szeretném hogy a férjem megtudja.2020. nov. 29. 07:29
1/26 anonim válasza:
Miért nem tudhatja meg a férjed, hogy akaratod ellenére valaki nyomul rád?
2/26 A kérdező kommentje:
Nem akarom hogy bántsa.
2020. nov. 29. 07:49
5/26 A kérdező kommentje:
Van két fiam is.
2020. nov. 29. 08:00
6/26 anonim válasza:
Ha nem mondod el a férjednek, és máshonnan jut a fülébe, még azt hiszi partner vagy benne...
7/26 anonim válasza:
Mondjuk elmondod a munkatársadnak, hogy akadjon már végre le rólad, te őt nem szereted és a férjedhez vagy hűséges? Én első sorban ezt tenném. Másodsorban meg mennék a HR-re, hogy zaklat az illető és képtelen vagyok tőle normálisan végezni a munkám.
A férjem csak azért avatnám be, hogy tudja, mi a tényállás, és ne higgye azt, hogy ez nekem jó és ennek örülök. Azt én se akarnám, hogy bántsa, a végén még ő kerül bajba emiatt.
9/26 anonim válasza:
Jézusom milyen válaszok. Mindenki másnapos? :D
10/26 anonim válasza:
Ennek a Mumuskának szerintem sz agyi zokniság az alapvető beállítottság. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!