Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam ott a munkahelyemet emiatt, ahol már 7 éve dolgozok? Jött egy 38 éves nő, aki legalább 6 éve letagadhat, és gyönyörű. Soha nem volt még dolgom ilyennel, azonnal szerelmes lettem. 35 F.
Miért kellene munkahelyet váltanod?
Úgy se kellesz neki, az látható.
Hú, engem érdekel a fotó
Ha lenne barátnőd, akkor figyelmen kívül tudnád hagyni. 2 Lehetőséged van:
Tehát szerzel egy barátnőt vagy megpróbálod a helyzeted jó oldalát kihasználni, ráhajtasz.
Én a hölgy helyében ezt a kérdést látnám jelentenének. Mert egyrészt honnan van róla képed, másrészt vadidegen embereknek küldözgetsz képet róla. Ha közösségi oldalról töltötted le a képet róla, az ne hari de beteges. Mennyi képet töltöttél le róla? A személyiségi jogait sérted! GDPR törvénynek nem ártana utána olvasnod?
Ezek után te sem hiszed el, hogy nem igaz az hogy kitúrnád a férjét ha boldog boldogtalannak küldözgeted a hölgy képét mintha valami akciós újság lenne. Ezt úgy tudnám példázni, mint amikor az eladó az éppen aktuális akciós újságot az asztalra tenné. Egyrészt sérted a személyiségi jogait, másrészt veszélyezteted mert nem tudható, hogy az akinek küldöd milyen ember. Ha közösségi oldalról szedted le a képét nem nagy szám manapság már utána keresni mennyi helyen van egy adott kép, te pl. ezt nem tudod, de vannak akik ezt igen. Szóval ne küldözgess ismeretlen embereknek képet a hölgyről,mert ezzel a hölgyet is veszélyezteted és a gyerekét is.
Nem munkahelyet kéne váltani, hanem meg kellett volna kérdezned, hogy egyedülálló-e, magyarán kávészünet közben beszélgettél volna vele, akkor már tudnád. Ez alatt az idő alatt puhatolózhattál volna és ha egyedülálló meghívhattad volna egy teára pl. ami egyértelműsíti hogy randi, de ezután a kérdésed után ha idetéved ne csodálkozz majd ha magára ismer és ezután a kérdés után nehéz nekem is azt hinnem, hogy nincsen semmi hátsó szándékod, ha nincs akkor is nagyon ostoba vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!