Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi, akivel csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi, akivel csak néha köszönünk egymásnak, elmegy. előttem, telefonál közben, és végig engem néz, amíg el nem halad még a fejét is arra fordítja az jelentheti esetleg, hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés
De ezt csak 1x,2x csinált hasonlót, mert máskor van, hogy felém sem pillant csak amikor messzebb van.
2020. dec. 12. 15:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Mind paranoiasak vagytok, megis bántam már, hogy feljöttem ide, és felettem ezt a kérdést.Biztam abban, hogy vannak olyanok is itt akik nem összeesküvés elméleteket látnak mindenben.Meg hogy 2-3 ember van szerintük itt a gyakorin, akik minden kérdést kiirnak.

Szerencsétlen emberek pl én is, meg másoknál is olvastam, kiír egy kib*ott kérdést erre ömlik a már megint te vagy az, meg hasonló kommnetek. Vicc az egész.

2020. dec. 12. 19:50
 12/12 anonim ***** válasza:
57%
Kezdeményezz a férfinél, aztán a reakcióiból következtethetsz a szándékára. Egy elutasítás kockázata minden kapcsolat indításakor megvan. Itt, a GyK-en is lehet olvasni, hogy sok fiú fél az esetleges elutasítástó, de ugyanettől fél sok nő is. Pedig egy kapcsolatfelvétel vagy elfogadással, vagy elutasítással jár.
2020. dec. 12. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!