Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi, akivel csak néha köszönünk egymásnak, elmegy. előttem, telefonál közben, és végig engem néz, amíg el nem halad még a fejét is arra fordítja az jelentheti esetleg, hogy bejövök neki?
Figyelt kérdés
De ezt csak 1x,2x csinált hasonlót, mert máskor van, hogy felém sem pillant csak amikor messzebb van.2020. dec. 12. 15:21
1/12 anonim 

válasza:

Annyit biztos, hogy ràd radnézni is elég.
3/12 anonim 

válasza:

Ha többet akar tőled - jelentkezik, hacsak nem besz@ri nyuszika.
4/12 anonim 

válasza:

Még mindig nem akar tőled semmit. Ha akart volna már lépett volna irányodba
5/12 anonim 

válasza:

Ezt birom. A nok 99% a csak var h irjon neki a pasi vagy leszolitsa. De ok maguk nem lepnek soha. Bezzeg egy pasinak ne fájjon az elutasitas ha kap 100 at, akkor sem, ugye? Nektek 1 is fajna. Vicc
6/12 anonim 

válasza:

#6:
A kérdező már közelíthetett volna, hiszen nincs tiltva egy nőnek sem, hogy ne tegye. Ő viszont arra vár, hogy a férfi jelentkezzen.
7/12 anonim 

válasza:

Vár a fenét vár! Ez nem arról szól, hogy meg akarja ismerni a pasast, hanem arról, hogy hetente 5x kiírja, hogy a pasi végigméri, ez mit jelent.
8/12 A kérdező kommentje:
Mit kell kötekedni b*meg, most írtam ki kérdést ebbe a témában először, paranoiás idióták. Tisztelet a. kivételnek.
2020. dec. 12. 18:29
9/12 A kérdező kommentje:
8as, engem nem mért végig,nem is tudna, ezt honnan veszed? lehet rossz kérdésnél vagy. De gondolom csak össze vissza irogatsz.
2020. dec. 12. 18:30
10/12 anonim 

válasza:

Nekem gyanús ez a sokszor feltett, de nagyon hasonló szitukat tartalmazó kérdések, hogy ugyanaz irogatja... Mint a lábszagos.
A válasz: nem biztos, hogy bejössz neki egyik esetben sem. Lehet parázik, hogy lehallgatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!