Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi mindennap ír, keresi a társaságom akkor valószinüleg jelenthetek neki valamit?
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 18:22
2/17 anonim válasza:
Nem, egész biztosan csak unatkozik.
3/17 anonim válasza:
Igen, manapság nem szánnak arra időt az emberek ami nem érdekli őket.
4/17 anonim válasza:
Nem, csak ördögöt akar űzni és kell neki emberáldozat.
Komolyan, hogy lehetsz ekkora gyökér?
5/17 anonim válasza:
Nem az ismerkedés, hanem a szándék a fontos. Meg kell tőle kérdezni, hogy milyen kapcsolatot szeretne. Ha csak havert vagy szexkapcsolatot szeretne, akkor megmondhatod neki, hogy hetente 2-3 alkalommal beszélhettek. Energiáidat a normális, minőségi, kölcsönösen szerető és viszonzó kapcsolatokba tedd bele!, tapasztalat. 34N.
6/17 anonim válasza:
Honnan tudjuk? Lehet, hogy rajtad kivul a kutya nem all vele szoba es te vagy az utolso, akire rafanyalodott.
7/17 anonim válasza:
Attol fugg mit ir. Mert ha rendelt toled valamit, amit kifizetett te meg nem adod at a termeket es naponta ir hogy mivan mar, akkor is azt kell mondanom hogy akar valamit. A termeket...
8/17 A kérdező kommentje:
Na jó..Elösször is ezért miért vagyok gyökér?? 😏
Általános dolgokról beszélgetünk,milyen napunk volt stb egyébként.
Én nöként ha egy férfinak minden este irnék,akkor biztos hogy nem csak barátként tekintenék rá.
De a pasiknál nem tudom ez hogy megy.
2019. okt. 17. 18:35
9/17 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy utál és hogy tehet neki az ha beszél veled. Álértetlenkedő dióta.
10/17 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom, hogy hány éves vagy, de azt kell mondanom, ha szerinted minden férfi, aki minden nap ir a nőknek komoly kapcsolatot és házasságot akar a 21.században, akkor nagyon nem ismered az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!