Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi mindennap ír, keresi a társaságom akkor valószinüleg jelenthetek neki valamit?
Figyelt kérdés
2019. okt. 17. 18:22
11/17 anonim válasza:
Gondolom azert gyokereznek le mert kivulrol evidens. Es alapbol is az. Ha nem tennel kulonbseget ferfi es no kozott akkor logikusan tudnal gondolkodni. A ferfi szinten ember. Nem ufo, vagy gep vagy valami teljesen masik allat. Logikus tehat hogy ha napi szinten egy EMBER valamivel foglalkozik, idot szakit ra stb, akkor az ERDEKLI. Mas persze a dolog ha meg 10-en eves vagy es “tanulod” ezeket a dolgokat.
12/17 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mi motiválja. Az, hogy megkapjon, vagy te magad. Sok olyan férfi van, aki a csillagokat lehazudja, aztán mikor megvoltál neki párszor, jól beléd rúg.
Kérdezz rá, mik a szándékai. Marhára nem mindegy, kire szánod az idődet.
13/17 Hamvas rétihéja válasza:
Valamit akar... Felkelteni a figyelmed, megismerkedni
14/17 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem tudnám elképzelni magamról, hogy valakit minden áldott nap keressek. Neki is vannak privát jellegű elfoglaltságai, s nekem is, no és persze jó néha nélkülözni egymást, de ezt az egymás nyakára mászást nagyon nem bírnám elviselni.
15/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de jelentheti azt.
Engem pl. hiába keresett minden nap hónapokon át, semmit nem akart, csak beszélgetett.De ez szerintem a ritkább eset, valószínűbb, hogy szimpatikus vagy neki és komolyabban is erdekled.
16/17 anonim válasza:
Ha rövid időn belül nem hív el valahová, akkor csak időtöltés vagy.
17/17 anonim válasza:
Ismertem olyan fèrfit, akinek nincsenek alapbòl barátai (nem csoda, utólag rájöttem, hogy kicsikét nem komplett), legalábbis a korábbi barátaitól elhidegült, így nyitott volt új barátokra, nōkkel is barátkozik.. és a barátkozásba simán belefér, hogy naponta beszélgetsz az illetōvel.. fōleg ha szerencsétlennek nincsenek barátai tehát örūl, hogy valaki szóbaáll vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!