Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenthet ez valamit egy férfi részéről?
Figyelt kérdés
Elintéznivalóm lett volna Budapesten én nem ott lakom és megkértem a legjobb barátnőm aki ottani, hogy intézza már el. Visszautasította vmi indokkal ami nagyon rosszul esett, viszont szintén van ott egy pasi akivel találkoztam egyszer az életben és utána elég sokat beszéltünk, majd ezek ritkultak, végül már nem is keres, nem érdeklődik, ritkán beszélünk, de én pofátlan módon megkérdeztem hogy elintézné-e. Azt mondta minden további nélkül. Furcsa, mert ez kb 1 napi "meló" nem csinálná meg akárki, de ha érdeklődöm a pasi után ő nem viszonozza. Mit gondoltok erről?2020. jan. 21. 07:02
1/8 A kérdező kommentje:
(Amit kértem már elintézte.)
2020. jan. 21. 07:03
2/8 anonim válasza:
Egyszerű emberséges, minden hátsó szándék nélküli. Én is szoktam segíteni, minden ok nélkül ha már valakit ismerek, még ha ritkán is beszélünk.
39f
3/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, de ez most vagy zárd le és ne keresd a társaságát, mert nem akarod, meet egyértelmű hogy nem akarja mivel amúgy látványosan ignorál, vagy pedig akkor néhanapján elengedhetne egy hogy vagy üzenetrt ha mást nem is hogy ne legyen annyira feltűnően kerülős.
2020. jan. 21. 07:54
4/8 anonim válasza:
Azt hogy jó fej, segítőkész ember.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tisztáztam a kérdést, arra gondoltam talán hogy valamivel megbánthattam? Azért feltűnő ez a kerülés, mégis ott terem ha kell a segítség. Vagy ez csak nekem furcsa?
2020. jan. 21. 08:15
6/8 anonim válasza:
Most nem azért, de engem megkérsz, én is elintézem neked. Van, hogy megteszünk másokért ezt-azt, hátsó szándék nélkül.
7/8 A kérdező kommentje:
Legelőször állandóan flörtölt most meg a nagy semmi. Ha mégsem szexet várna cserébe, akkor miért nem lehet egy szülinapra felköszönteni vagy BUÉK-ot kívánni mint régen? Ha meg nem érdeklem miért nem mondta, hogy dolga van és nem tudja elintézni nekem?
2020. jan. 21. 09:31
8/8 anonim válasza:
Gondolom van valakije de nem veszett ki belőle a jó szándék. De ez csak találgatás, félinformációk bitokában nem tehetünk mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!