Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem ezt a viselkedést a férfi részéről?
Nem értem ezt a viselkedést. A facebokoon törölt az ismerősei közül, üzenetet sem lehet neki írni, mert valószínű tiltott. De ha az utcán találkozunk köszön és megkérdezi hogy vagyok és úgy viselkedik, mintha minden rendben lenne.
Ha én valakit törlök és tiltom akkor nem akarok vele beszélni sem a neten, sem az "élőben"/habár én nem szoktam senkit sem törölni, meg tiltani/ Ennek mi értelme van?
Vedd az adast, nem kell vélni semmire.
Tiltott, törölt.
Én is kikukáztam egyszer a facebook ismerőseimet. A 900-ból csináltam 10-et. Pedig a 900-at is ismertem személyesen. Olyat is töröltem, akivel napi szinten találkoztam.
Akik megmaradtak, azokkal facen is heti szinten tartottam a kapcsolatot. A többiekkel meg csak személyesen. Így fölösleges volt ismerősnek lenni. Lehetett nézni a megosztott sz-rjaikat (akkor még nem volt unfollow).
Élőben találkozva jólat beszélgettem velük. Ennyi.
Nem kell ebbe feltétlen gerinctelenséget belelátni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!