Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha az exetek leskelődne utánatok?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy az exem mostanában jön utánam, arra megy amerre én, hogy találkozzunk. Ezt minden nap de ő nem arra lakik amerre én.. nem csinál semmit csak köszön, szerintem ez beteges és ijesztő.
2020. dec. 10. 18:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Milyen távolságtartasi???Mire fel?

A törvény kimondja,hogy mindenkinek joga van szabadon mozogni.Nem korlátozhatja az egyén mozgás szabadságát(személyes szabadság jog),azért,mert arra megy,amerre te.Ha akar,akkor nem szólva, hozzád sem érve, akár melletted is setálhat az utcán oda-vissza.

2020. dec. 11. 10:00
 12/13 A kérdező kommentje:
11, én nem is mondtam, hogy kérnék rá .....
2020. dec. 11. 19:41
 13/13 anonim ***** válasza:

A törvény kimondja,hogy mindenkinek joga van szabadon mozogni.Nem korlátozhatja az egyén mozgás szabadságát(személyes szabadság jog),azért,mert arra megy,amerre te.Ha akar,akkor nem szólva, hozzád sem érve, akár melletted is setálhat az utcán oda-vissza.

Na ez igaz, ez nem zaklatás, nem veszi fel veled a kontaktust, nem bánt téged, stb. Szóval ez a szabaság korlátozása lenne, olyat meg nem lehet. De az itteni nők máris ezt akarnák meglépni, ami durva. Látszik h az itteni nőknek mennyire durva lelki világa van Egyszóval betegek

2020. dec. 11. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!