Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha az exetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha az exetek leskelődne utánatok?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy az exem mostanában jön utánam, arra megy amerre én, hogy találkozzunk. Ezt minden nap de ő nem arra lakik amerre én.. nem csinál semmit csak köszön, szerintem ez beteges és ijesztő.
2020. dec. 10. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
58%
Távoltartásit kérnék rá. :D
2020. dec. 10. 18:05
 2/13 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
100%
Lévén, hogy amolyan igazi őrültekkel, veszélyes őrültekkel sosem jöttem/jönnék össze, így megbeszélnem vele azonnal a dolgot, mert nem lépett túl rajtam, nem félnék egy percig sem. Segítenék neki, már ha nem haraggal váltunk el.
2020. dec. 10. 18:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Meginnék még egy üveg vodkát, és még jobban összehánynám a parkettát.
2020. dec. 10. 18:18
 4/13 anonim ***** válasza:
Először beszélnék vele, hogy ezt azonnal fejezze be, különben következményei lesznek. Ha még egyszer megtörténik, feljelentést tennék és távoltartásit kérnék.
2020. dec. 10. 18:21
 5/13 anonim ***** válasza:
9%
Távoltartásit csak hozzátartozóval szemben kérhet. "Hurrá" magyar törvények. 😑
2020. dec. 10. 18:24
 6/13 A kérdező kommentje:
Meg semmi rosszat nem csinál, de a frászt hozza rám.. nem akarok hozzászólni, sok idő volt, mire békén hagyott
2020. dec. 10. 18:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod megbeszélni ezt vele és lezárni a dolgot, akkor azt kell, hogy mondjam veled sincs minden rendben...
2020. dec. 10. 18:53
 8/13 A kérdező kommentje:
7-es, úgy váltunk el, hogy kérte, hogy hagyjon, egy darabig írogatott, akkir is kértem, majd letöröltem, hogy tényleg hagyjon. mégis mit kéne tennem most? nem tesz semmit, csak mindig ott van, egyértelmű ez mit jelent, de nem eshetnek neki ezzel
2020. dec. 10. 19:28
 9/13 anonim ***** válasza:
Meg kell vele felnőtt módjára beszélni, ha nem megy és nincs hatása a beszélgetésnek akkor szerintem vannak egyéb törvényes eszközök is. Például esetleg távolabb kell költözni, ez is elehet egy ilyen eszköz.
2020. dec. 10. 19:35
 10/13 anonim ***** válasza:

Távoltartásit kérnék rá. :D

Csak ez nem ilyen egyszerű. Esetleg akkor kapsz, ha megver, és többsz9r megfenyeget.

2020. dec. 10. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!