Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz vagy sem a Japán nőkről amit hallottam innen onnan?
Mondjuk én azt hallottam, hogy a japán nők, ha nyugati módon vannak kezelve, akkor hárpiává változnak. Szóval sok mindent mondanak.
Szerintem amúgy el kell engedni a sztereotípiákat.
Először is nem mindegy, hogy ki mondja, a magyarok pl. ha azt mondják rájuk a munkahelyen, hogy átlagosak, akkor megsértődnek vagy elkezdenek aggódni, a hollandok bókként érzékelik. Nyugaton pl. a magyar nőket háziasnak tartják és gondoskodónak, mert sokkal inkább tartjuk a nemi sztereotípiákat, mint nyugaton.
A másik, hogy attól, hogy a magyar nők 90%-a is lehet jó, ha te pont a 10%-ból válogatsz, vagy 10% lehet jó, ha neked sikerül jó párt találni, akkor mindegy.
Ez neveltetés kérdése. Az ázsiai nők alapban sokkal családcentrikusabbak, és férfi elfogadóak, mint az NAGYFEMINÁCIFELVILÁGOSULT európaiak.
De érdekes, és ezt tapasztalatból mondom, hogy pl. az olasz nők sokkal inkább elfogadják, ha a férfi a szüleivel/családjával él, mint a hazai libák.
Nem lehet minden nőre általánosítani, de a japánoknál más a kultúra, ezért mások a szokások, hagyományok, viselkedési szabályok is. Más számít normálisnak, átlagosnak, mint nálunk. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, és ízlés kérdése hogy kinek melyik tetszik jobban.
Viszont amit a magyar nőkről gondolsz, az nagyon túlzó, és egyáltalán nem általános. Ha olyan ember vagy, aki az alapján ítél meg egy 5 milliós ember csoportot amit valakitől hallott, akkor mindegy honnan származik az illető, valószínűleg ugyanolyan elégedetlen lennél.
Az élet kegyetlen.
A világ legjobb férfiai (legnagyobb farok, legvonzóbb kinézet, tökéletes belső) nyilván a magyarok, és az életüket megkeseríti, hogy a világ legrosszabb női veszi őket körül. Valamit nagyon elszúrt a Mindenható, hogy a legjobb férfiak mellé rendelte a legrosszabb nőket, így az egész világon a magyar férfiaknak van a legsanyarúbb sorsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!