Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ha csak a párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék ha csak a párkapcsolatom miatt vagyok olyan helyen ahol nem szeretek lenni?

Figyelt kérdés

A párom miatt vagyok most Magyarországon, csakis miatta. Előtte éltem már külföldön, és ha őszinte akarok lenni, visszahúz a szívem. Viszont a páromat nem szeretném elhagyni, csak épp ő kizárja hogy velem jöjjön. Ő szeretne itthon maradni.

Számomra egyre elviselhetetlen az itthoni lét. Szeretném hogy velem jöjjön de semmi esély rá.

Hogy látjátok? Mi lehet jó döntés ebben a helyzetben? F

2020. dec. 9. 10:26
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos nem sok mindent lehet tenni."Premier plánból" nézhettem végig egy ilyen válást.Testvérem amerikában dolgozik nagy karrierstátuszú helyen.Nem hagyhatja ott, mert egész életében ezért dolgozott.Megismerkedett itthon egy lánnyal, mindent elintézett neki, összeházasodtak azért, hogy ki tudjon menni hozzá. 1 év után a lány kint tulajdonképpen a honvágy miatt megőrült, így csapot papot otthagyva, hazajött Magyarországra. Válás lett a vége.Ha nem egyezik az életcél két embernél legalább olyan szempontból, hogy hol éljenek, az egyik fél mindig kompromisszumot fog vállalni, ami egy időzített bomba.Valamint én úgy gondolom, hogy ha ilyen helyzet áll fent, akkor a nőnek kéne a követni a férfit és nem fordítva.De ez csak az én véleményem.Kívánom hogy oldódjon meg nálatok ez a probléma.
2020. dec. 9. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a megoldás, ha szétmentek, és nem pazaroljátok egymás idejét. Ez olyan, mint a gyerekkérdés: nem igazán lehet kompromisszumot kötni. Ez nem olyan, hogy az egyikőtök falun akar élni, a másik nagyvárosban, és kötnek egy kompromisszumot, hogy akkor legyen egy városka egy nagyváros közelében.

Te nem vagy boldog itt, ő meg itt boldog. Nem kényszerítheted ki, hogy költözzön, de ő sem azt, hogy itt maradj. Tök mindegy, ki követ kit, előbb vagy utóbb sértettség és harag lesz belőle. Nem lesztek boldogok egymás mellett.

(Én nem lennék hajlandó követni senkit nőként - az én boldogságom, az én karrierem, az én vágyaim pontosan annyira fontosak, mint a férfié...)

2020. dec. 9. 10:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy nehéz, de inkább szakíts a barátnőddel és menj oda, ahova a szíved húz, ha nem hajlandó veled menni. Egyetlen életed van, és az az elsődleges, hogy te jól érezd magad, és Magyarországon te nem érzed jól magad (átérzem, én is huszonegy évesen eljöttem).
2020. dec. 9. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén, lehet önző vagyok, de én a saját boldogságom nem adnám fel másért. A gyerekemért (ha lenne, de nincs) érte. De más esetben nem.

Igazuk van azoknak akik szerint olyan mint a gyerekkérdés. Ez nem kompromisszum targya.

Fajdalmas, de én szakítanék.

2020. dec. 9. 10:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden szószaporítás nélkül, azt ajánlom, hogy búcsúzzatok el egymástól.

F.

2020. dec. 12. 16:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!