Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ha csak a párkapcsolatom miatt vagyok olyan helyen ahol nem szeretek lenni?
A párom miatt vagyok most Magyarországon, csakis miatta. Előtte éltem már külföldön, és ha őszinte akarok lenni, visszahúz a szívem. Viszont a páromat nem szeretném elhagyni, csak épp ő kizárja hogy velem jöjjön. Ő szeretne itthon maradni.
Számomra egyre elviselhetetlen az itthoni lét. Szeretném hogy velem jöjjön de semmi esély rá.
Hogy látjátok? Mi lehet jó döntés ebben a helyzetben? F

Szerintem az a megoldás, ha szétmentek, és nem pazaroljátok egymás idejét. Ez olyan, mint a gyerekkérdés: nem igazán lehet kompromisszumot kötni. Ez nem olyan, hogy az egyikőtök falun akar élni, a másik nagyvárosban, és kötnek egy kompromisszumot, hogy akkor legyen egy városka egy nagyváros közelében.
Te nem vagy boldog itt, ő meg itt boldog. Nem kényszerítheted ki, hogy költözzön, de ő sem azt, hogy itt maradj. Tök mindegy, ki követ kit, előbb vagy utóbb sértettség és harag lesz belőle. Nem lesztek boldogok egymás mellett.
(Én nem lennék hajlandó követni senkit nőként - az én boldogságom, az én karrierem, az én vágyaim pontosan annyira fontosak, mint a férfié...)

Őszintén, lehet önző vagyok, de én a saját boldogságom nem adnám fel másért. A gyerekemért (ha lenne, de nincs) érte. De más esetben nem.
Igazuk van azoknak akik szerint olyan mint a gyerekkérdés. Ez nem kompromisszum targya.
Fajdalmas, de én szakítanék.

Minden szószaporítás nélkül, azt ajánlom, hogy búcsúzzatok el egymástól.
F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!