Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jobb a homoszexualitás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb a homoszexualitás, biszexualitás, vagy leszbikusság mint a pedofilia, zoofilia, nekrofilia vagy a gerontofilia, vérfertőzés?

Figyelt kérdés
Manapság egy nagyon elfogadó, liberális világban élünk, aminek a szépsége az emberek közti különbségekből és változatosságokból szármmazik, ahol a szólásszabadság már alap elvárás.Akkor miért vannak ezek az emberek hátrányos megkülönböztetésben, sőt(!) gyakran még illegális is. Vegyük például a zoofíliát. Pl a mai nagyon szélsőséges vegánok azt akarják, hogy az állatokat legalábba annyira tiszteljük meg, mint az embereket. Régebben, mintegy 200 éve fehér és fekete ember sem házasodhatott össze (bizonyos országokban). Akkor miért nem lehet fajok közötti kapcsolat? Vagy például a testvéeszerelem is illegális.2020-ban(!) miért vannak még olyan emberek, akik az ilyen embereket hátrányos helyzetből nézik. Vagy más szemszögből kérdezve, ha az első három elfogadható (sőt, azok vannak lenézve, akik ellenzik) akkor az utóbbiak miért nem?

2020. dec. 7. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:
92%

A guminőnek nincsenek jogai (miért is lennének? Bárhonnan nézem az egy tárgy) a testnek vannak. Hacsak valaki nem rendelkezik előre, hogy kinek adja a testét, akkor ha Pista a boncmester kiéli rajta magát, más tulajdonát rongálja. Ha már tárgyak szintjére akarjuk levinni a halottat. A halott jogilag a rokonaié, tehát ha rongálja valaki azért büntetés jár. Pl pár éve a magas halott srác esete, akinek eltörték a lábait, hogy beférjen a koporsóba. Így akkor már feldolgozható a számodra is?

Amiket te felhozol, sima erőltetett értetlenkedés. A pedofília, zoofilia és nekrofília a közerkölcsel nem fér össze és alig lehet olyan helyzetet találni, ahol bármilyen formában elfogadható és ellenőrizhető. Szemben a melegekkel, akiknél nagyon tisztán működnek azonos szabályok mint a heteroknál. Ugyanez igaz az öregekre gerjedőkre is. A családon belüli etye petye a magzat szempontjából és innentől a közösség szempontjából aggályos és leelenőrizhetetlen. (A melegeknél nem lesz biológiai utód és amúgy se lenne nagyobb a kockázata a genetikai betegségeknek, mint egy heteronál, hiszen egy tőle független ellenkező nemű kéne hozzá, az öregek esetében pedig, a heterok között is megengedett a szaporodás, bár valamivel nőnek a kockázatok, de közel sem úgy mint vérrokonok között)

Hogy ellenőriznéd, hogy annak a megvezethető, naiv tízen pár éves gyereknek mit mondott, mivel hülyítette aki végül bekotort a nadrágjába? Vagy, ha olyan felelősségteljes egy 10 éves, vagy akár egy 14 éves kisgyerek, hogy ezt el tudja dönteni, akkor miért nem lakhat külön, dolgozhat, nyithat bankszámlát, szavazhat stb? Hát azért mert nem elég érett rá, hogy kezelje. Gyerek! Ezért nem dugogathattja egy felnőtt.

A zoofil esetében pedig teljesen ellenőrizhetetlen, hogy bántalmazza - e az állatát. Sőt, az is ellenőrizhetetlen mit okoz ez az állatban. Innentől pedig jöhet a zéró tolerancia mindkét esetben.

A nekrofilok esetében lehetne egy hulla piac, akinek nincs jobb dolga, nincs vallási ellentét, jó pénzért eladhatná a testét, erre lehetne valamit kitalálni, de miért is kéne? De ez lenne a legkövethetőbb és batarthatóbb és onnantól, hogy valaki átruházta a nekrofílra a testét, az már jogosan tesz vele amit akar. Ugyanakkor, hacsak az elhunyt családja ebből nem kap pénzt, miért is vállalná bárki? És hogyan lehetne megoldani az utánpótlást? Egy test ugyanis pillanatok alatt kezd bomlani. Honnan lenne annyi friss hulla, aki ráadásul bele is egyezett a dologba halála előtt?

2020. dec. 8. 15:59
 62/83 A kérdező kommentje:
A műbrokit inkább csak viccnek írtam, egy másik kérdésből átemelve, hogy ezzel annak a mondatnak (és lehetőleg a vitának) a végét jelentené (legalább ilyenkor csillapodjanak kicsit a hangulatok). A vita azon részében, hogy egyesek nem értik a vitakultúrát, arról már nem én tehetek. Erről mindenki ha akar, nézzen utánna. Az 5 éves (ha nem a balatonos példát nézzük) azért "érti" meg, mert így lett neki tanítva (ahogy annó nekem is). Úgyanígy mint régebben úgy tudta volna egy 5 éves, hogy egy párkapcsolatba egy apa és egy anya van (sok helyen még mindig ez a helyzet, ez lehet egy kicsit szélsőséges példa). De ez nevelés kérdése. Valaki háborúban nevelkedett, és neki az "megszokott" hogy körülötte emberek halhatnak meg. Ez persze tőlünk (jobb esetbe) nagyon távol áll. Épp ezért ahelyett hogy "te képtelen vagy ilyen összefüggéseket keresni" inkább válaszokat adni, vagy nem írni. Vagy valami vicceset is írhatsz, ami nem sért meg senkit :D (most úgysem ártana ha kicsit oldódna a hangulat). Legközelebb majd a műbrokis mondat után is odateszek egy mosolygósfejet, hogy mindenki értse, mi a helyzet.
2020. dec. 8. 16:08
 63/83 anonim ***** válasza:
94%

Csillagom... Ezt nem sértésnek szántam, hanem tény megállapításnak.

Írhattam volna olyat, ami nem sért senkit... és? Előbbre jutottál volna tőle?

Attól, hogy számodra sértőt írok, attól még nem lesz számodra ártalmas is. Olvasd el sokszor és gondold át, hogy miért írhattam ezt.

Írhattam volna vicceset is.. oké. Nagyszerű. ...

Mintha a falnak beszélnék olyan érzésem van.

Az, hogy "csak nevelés kérdése" az IGAZ, de nem érv. Persze az is csak nevelés kérdése, hogy miért nem esszük meg egymást, és miért nem az a természetes... miért nem? Na meg tudod indokolni? Próbálkozz, aztán megmondom, hogy szerintem miért nem. oké?

Ennyi logika nincs benned, hogy alapból kérdezni kell, aztán kapsz egy rakás jól kifejtett értelmes választ és továbbra is UGYANAZOKAT A DOLGOKAT szajkózod. Hogy "dehát régen nem lehetett vagy lehetett, vagy máshol lehetett vagy az állatoknál lehetett vagy nem lehetett". Ez szép és jó, DE NINCS KÖZE A TÉMÁHOZ. Az embereknél más, és a mostani korban MÁS, és ezen a helyen MÁS. És AZÉRT MÁS , mert így egyeztek meg az emberek, és ez a közmegállapodás.

Nem érdekli a népet, hogy az északi-sarkon legális volt-e 1600 évvel ezelőtt fóka bébit szopatni. MOST NEM AZ és kész.

2020. dec. 8. 16:16
 64/83 A kérdező kommentje:

"pedofília, zoofilia és nekrofília a közerkölcsel nem fér össze és alig lehet olyan helyzetet találni, ahol bármilyen formában elfogadható és ellenőrizhető. Szemben a melegekkel, akiknél nagyon tisztán működnek azonos szabályok mint a heteroknál."

Pont ez a kérdés! Az egyik miért, amikor a másik nem? A magzatos dolog hülyeség, lehet ellene védekezni, és amúgy sem úgy kell nézni, hogy jó mert nincs magzat, vagy jó, mert van és egészséges. Pont az előbbiekben írták le, hogy miért nem a biológiai okokat kell elöhozni (ezzel az erővel a homoszexualitás káros, mert nincs utód). A 14 (és részben 12) évesek pedig már (Legalábbis pár GYK-s kérdés hozzászólásából adódóan) tudják hogy homo/heteroszexuálusak, már szexelnek (ezt olyan fura leírni..) sőt(!) a törvény szerint is beleegyezhetnek a közösülésbe (ezért beleegyezési korhatár).

Bántalmazi pedig bárkit és bátmit lehet.

Amúgy ha valaki a családja megélhetésének céljából eladja a már halott testér, nem mindegy mit csinálnak vele? A szerveit felhasználják beteg emberek, vagy más emberek szexuális vágyait kielégíteni, stb. (Bár az első sokkal "hasznosabb") Amúgy a hullálat lehet tartósítani, nem csak mumifikálással. Amúgy szerintem nem jó ötlet egy hulla piac, de minegy. Bár biztos van (illegálisan). Amúgy a kérdés az is lehetett volna, hogy a dohány, koffein és alkohol miért legálisak, ha pl. a marihuána nem..

2020. dec. 8. 16:24
 65/83 A kérdező kommentje:
63-as akkor mond ezt. Mond hogy ez a törvény és kész. Ez van, ezt kell szeretni. Olyan korszakban/helyen élünk, ahol ez az elfogadott, az általános. 65 kérdést-választ megspórolhattunk volna..
2020. dec. 8. 16:28
 66/83 anonim ***** válasza:
94%
Mert ha nem lenne törvény, akkor te sorra erőszakolnál gyerekeket és állatokat? Komolyan téged csak az fog vissza, hogy törvénytelen?
2020. dec. 8. 16:32
 67/83 anonim ***** válasza:
94%

Mert azt nem tudtad, hogy ez a törvény?

Akkor most mondom. Ez a törvény. máshol meg más a törvény.

Azt hittem az a kérdés, hogy MIÉRT ez a törvény...

Azért ez a törvény, mert ez a társadalmilag elfogadott.

Miért ez a társadalmilag elfogadott?

Mert a társadalom úgy gondolta, hogy ezek a törvények védik meg a benne lévő emberek nagyobb százalékát, ezért így hozták meg a törvényeket.

Miért gondolták így? Na az már több kifejtés kéne, és azt meg is kaptad, de azt látom, hogy azt a sok kifejtést nem érted meg, és inkább kiforgatod. Mintha egy alul lyukas korsót próbálnánk teletölteni vízzel...

2020. dec. 8. 16:38
 68/83 A kérdező kommentje:
Nem. Hanem mert egyfelől így neveltek, másfelől (feltehetőleg az előző miatt) így érzem "jónak". De nem is a szexuális hovatartozást, hanem a szexuális kisebbség ek kezelésére és eltűrésére értettem. Amúgy meg ha nem lenne törvénybe, akkor sem mennék férfiakat és nőket sem megerőszakolni. De ez (a nevelés) ugyanúgy mint a törvények az időbeli és térbeli elhelyezkedésektől függenek.
2020. dec. 8. 16:41
 69/83 A kérdező kommentje:
(ezt a 66-osnak írtam)
2020. dec. 8. 16:42
 70/83 A kérdező kommentje:
67-es de, tudtam. De elég annyit mondani, ha nem akarunk a végtelenségig vitázni, elég lett volna annyit mondani hogy ez van, ezt kell szeretni, ha nem jó, menny másdhova ha nem tetszik. Az éveket nem kiforgattam, csak amit megérveltem, arra ráválaszolzam, rákérdeztem valamit. Végül is, ezért van a Gyakori Kérdések:D. Minden esetre szerintem ez egy érdekes vita volt (a vita szót nem feltétlen begatív értelemben kell venni), leszámítva egyes személyes ércelődéseket. Persze, eltérnek a véleményeink, nem vagyunk egyformák, pont ezért vagyunk emberek. Mindenkinek ment a zöld pipa (bár pár kommentnél elég keserű szájízzel), mert mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom (ha nem is mindig tűnt úgy) , és köszönöm mindenkimek, aki a szabad idejéből fordított erre időt :D
2020. dec. 8. 16:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!