Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jobb a homoszexualitás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jobb a homoszexualitás, biszexualitás, vagy leszbikusság mint a pedofilia, zoofilia, nekrofilia vagy a gerontofilia, vérfertőzés?

Figyelt kérdés
Manapság egy nagyon elfogadó, liberális világban élünk, aminek a szépsége az emberek közti különbségekből és változatosságokból szármmazik, ahol a szólásszabadság már alap elvárás.Akkor miért vannak ezek az emberek hátrányos megkülönböztetésben, sőt(!) gyakran még illegális is. Vegyük például a zoofíliát. Pl a mai nagyon szélsőséges vegánok azt akarják, hogy az állatokat legalábba annyira tiszteljük meg, mint az embereket. Régebben, mintegy 200 éve fehér és fekete ember sem házasodhatott össze (bizonyos országokban). Akkor miért nem lehet fajok közötti kapcsolat? Vagy például a testvéeszerelem is illegális.2020-ban(!) miért vannak még olyan emberek, akik az ilyen embereket hátrányos helyzetből nézik. Vagy más szemszögből kérdezve, ha az első három elfogadható (sőt, azok vannak lenézve, akik ellenzik) akkor az utóbbiak miért nem?

2020. dec. 7. 23:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/83 anonim ***** válasza:
95%

Te k.rva hülye vagy. Tanulj meg már helyesen írni:szexualitás*, együtlét*. És nem kell a telefonra hivatkozni, nem egyszeri elgépelések.

"én se mondtam hogy elfogadnám (teljes mértékben) az ilyen irányultságokat."

Ha bármilyen formában elfogadod, márpedig úgy tűnik, hisz nevetsegesen próbálod racionális cselekvésként beállítani, akkor kezeltesd magad!

2020. dec. 8. 12:17
 42/83 anonim ***** válasza:
95%

A 10 éves bugyijában matató felnőtt is testi sértést követ el. Ahogy a kutyával szemben is kegyetlenkedés.

Lehet ezt csűrni csavarni, de egy felnőtt, fiziológiai szempontból ép ember szexelni fog vágyai tárgyával. Nevetséges azt feltételezni, hogy a kedves pedofil a szomszédból majd a plátói szerelem szintjén marad, vagy a zoofil nem kapja el a kutyáját.

Emellett izgat a kérdés, hogy a hullára, vagy a kutyára, hogyan húzol óvszert? Mert nem csak férfiakat érint a kérdés.

2020. dec. 8. 12:21
 43/83 A kérdező kommentje:

A 41-esben először a helyesírásomért hordasz le. Ezért elnézést kérek, de szerintem ez nem annyira idegesítő, hogy ezért káromkodni kéne. A második részére pedig annyit mondanék, hogy (mint már annyiszor előhoztam) hogy az egyneműekkel való kapcsolat elfogadott.

"én se mondtam hogy elfogadnám (teljes mértékben) az ilyen irányultságokat."

Akkor ha valaki elfogadja hogy valaki homoszekszuális, és otthon azt csinál amit akar, akkor kezeltesse magát? (az "irányultságok" alatt az összes szexuális irányultságot értem). Persze nem ítéllek el azért, ha pl. homofób lennél, nem lenne rá jogom, egyáltalán hogy most ez negatív, vagy pozitív tulajdonság-e, kinek mi. Mellesleg van nőknek gyártott óvszer is. Ha benne nyúlkálsz bárkinek bármilyében engedély nélkül, az már testi sértés, ha ezt a beleegyezése nélkül teszed (korosztálytól független). Az állatokat pedig (bizonyos helyen még élve) megeszik, az nem kegyetlenség?

Mellesleg én eddig mindenkivel próbáltam tiszteletteljesen beszélni, tiszteletben tartani a véleményét. Ezért kérlek másokat is, ne szidjanak engem, főleg ne olyan dolgokért mint a helyesírás (tudom hogy fontos, de az most a kérdés szempontjából irreleváns, mellesleg szerintem kiolvasható az, amit írok)

2020. dec. 8. 12:53
 44/83 anonim ***** válasza:
100%
"Mellesleg az első példád testi sértésnek, a második pedig lopásnak minősül. Nem tudm hogy ezek hogy kapcsolódnak az én kérdésemhez." Úgy jön a te kérdésedhez, hogy azok is bűncselekmények. A pedofília és zoofília áldozata (vagyis a gyerek és az állat) testi és lelki bántalmazás áldozata. A nekrofílián a halottnak már nyílván mindegy, de neked hogy esne, ha az elhunyt szerettedet megdugná valaki?
2020. dec. 8. 13:16
 45/83 A kérdező kommentje:
Hát furcsának tartanám, csakúgy, mintha az elő szerettem egy vele egyneművel, vele korban és kinézetben jóval eltérővel jönne össze. Persze azt jobban furcsálnám, ha egy halott személlyel jönne össze, de ez a neveltetésem miatt van. Sajnos, vagy nem sajnos engem nem neveltek úgy a szüleim, hogy mindenkit fogadjak el. Mint már írtam, anno pl a rasszok közötti házasság is illegális volt, Magyarországon pl az egyneműekkel való házasság a mai napig az. Pont azért mondtam, hogy nem a legrosszabbal kell előjönni példaként. Heteroszexuálisnál is lehet, hog valaki megerőszakol egy nőt, akitesti és lelki bántalmazás áldozatává válik. Akkor ez is legyen büntetendő? Nem. Mert nem ez ez a "megszokott". Hanem a kölcsönös beleegyezés, ami nem csak heteroszexuális úgymond "rendes" kapcsolatoknál van.
2020. dec. 8. 13:38
 46/83 A kérdező kommentje:
Ha úgy nézed, az összes szerelmi/ szexualitás beállítottság a fejben dől el (most hogy akartan, vagy akaratlanul az már más kérdés; de nagyobb eséllyel akaratlanul.) Na most, aki pl. az állatok iránt érez bármilyen, az ugyanolyan rendellenes, mint aki a vele egyneműekkel érez ugyanígy. Ha a mai társadalom pont ezek (és egyéb, pl vallási, etnikai, nemi, vagy éppen a fizikai állapot szerinti [pl túlsúlyosság]) egyenlőséget hirdet, és azt, hogy ezek az emberek nem önhibájuk miatt olyanok, mint amilyenek akkor ebbe miért nem tartozik bele mindenki? Vannak kiváltságosok és az "egyéb" kategória?
2020. dec. 8. 13:47
 47/83 A kérdező kommentje:
Mi dönti el, hogy az egyik rossz, a másik meg elfogadható? Miért nézünk le egyeseket, mikor ők is az önhibájukon kívül olyanok, mint amilyenek (fha most nem vesszük figyelembe, hogy veszélyesek a társadalomra, vagy nem)
2020. dec. 8. 13:49
 48/83 anonim ***** válasza:
94%

Mire szeretnél választ kapni?

Mert sok értelmes és kielégítő választ kaptál mégis kötexel.

Ha azt írnánk, hogy teljesen ostobaság, hogy illegális, akkor nyugodnál csak meg?

2020. dec. 8. 13:49
 49/83 anonim ***** válasza:
100%

"Heteroszexuálisnál is lehet, hog valaki megerőszakol egy nőt, akitesti és lelki bántalmazás áldozatává válik. Akkor ez is legyen büntetendő? Nem." Ne legyen büntetendő a nemi erőszak? És még kérdezed, hogy miért vannak komoly gondok veled? Büntetendő és nagyon helyes, hogy az.

"Na most, aki pl. az állatok iránt érez bármilyen, az ugyanolyan rendellenes, mint aki a vele egyneműekkel érez ugyanígy" Ennyire nehéz felfognod? Aki a saját neméhez vonzódik, az úgy létesít kapcsolatot a másikkal, hogy ő is akarja. Neked hány állat mondta, hogy vonzónak talál?

2020. dec. 8. 13:53
 50/83 anonim ***** válasza:
91%

1. Az dönti el, hogy mindkét személy felelős belátása szerint döntött-e úgy, és nem sérül egyik sem a dologban úgy, hogy nem volt képes azt felmérni. Pedofíliánál a gyerek nem tudja ezt felmérni. Zoofíliánál az állat nem tud beleegyezni és felmérni sem. Nekrofíliánál a hulla nem tud beleegyezni és a szeretteit is zavarhatja, plusz kegyelet sértés és full egészségtelen.

2. Nem mondta senki, hogy lenézzük őket, csak akkor ha megteszik. Mert vágyai lehetnek az embereknek, azon nem uralkodik, de a tetteikért felelősséget kell vállalni. Ha megteszik, akkor az a következménye, hogy a társadalom megbünteti őket, mert nem tartották be azokat a szabályokat, amik a társadalmat védik. Ekkor veszélyben érzi magát a társadalom, és a deviáns egyedeket elkülöníti/szankcionálja. NEM arról van szó, hogy kötelezően lenézek valakit csak mert pedofil... Ha molesztálja a gyerekeimet, mert képtelen visszafogni magát, akkor lenézem,szánom és feljelentem.

Én hetero vagyok és kb minden korombeli csinos lányra gerjedek. Szépek nagyon. Szívesen ágyba bújnék velük, de ők nem akarják és én NEM teszem meg. 24 éves koromig szűz voltam és nem azért, mert nem volt alkalmam (legális szexre beleegyezéssel is volt), hanem mert visszafogtam magam és nemet mondtam. Nyilván az erőszakra is és mivel csak a feleségemmel akartam lefeküdni, ezért azokra a lányokra is, akiknél tudtam, hogy nem lesz a feleségem.

Attól, hogy vágyaid vannak nem jelenti, hogy akkor állatias módon gondolkodás nélkül ki kell elégíteni. Van a vágy és van a Tett. Az egyiket irányíthatod, és az alapján ítélnek meg vagy néznek le.

"Nem a képességeink, hanem a döntéseink határozzák meg, hogy kik vagyunk."

ui.: Hogy lehet azt mondani, hogy "ha nem nézzük, hogy veszélyesek a társadalomra"... Azt nézni kell. nincs ilyen kitétel.

2020. dec. 8. 13:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!