Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mindenképpen kizáró ok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindenképpen kizáró ok a gyerekes férfi?

Figyelt kérdés
A kérdésem csupán elméleti, nem érint a dolog. Csak sok kérdésnél feltűnt, hogyha ez felmerül mindig odaírják, hogy gyerekes pasival soha. Nyilván vannak ötleteim, csak ez annyira meghatározó, hogy sokaknál mindenképpen kizáró ok, akármilyen is amúgy a pali? Egyébként férfiak is írhatnak, ha van kedvük, hogy nekik kizáróak-e az anyák, vagy gyerekesként hogy élik meg a párkeresést.
2020. nov. 27. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Pedig huszonévesen kellene gyereket vállani, ha már a természet rendjét követnénk. Sokkal jobb és egészségesebb, de a mai arctalan és lélektelen világ megvette az embereket a műanyag értéktelen vackokkal és már túl önzők lettek. Na de ez nem is ide tartozik. A lélektelenség és az önzőség csak 40 felett fogja benyújtani a számlát, mert azt senki se gondolja, hogy ingyen van a szórakozás.
2020. nov. 27. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:
87%

Nálam kizáró ok, mert:

- Fiatal vagyok. A korosztályomban bőven van még olyan férfi, aki gyermektelen.

- Bár szeretnék majd gyereket, ennek nincs itt az ideje még. Más gyerekével szemben nem tudnék úgy viselkedni mint a sajátommal. Feszélyezve érezném a társaságukban magam, olyan feleslegesnek.

- Az ex mindig képben marad. Akkor is ha jó viszonyban váltak el, akkor meg pláne ha nem. Nekem ez nem hiányzik.

2020. nov. 27. 23:20
 13/18 anonim ***** válasza:
A #4 mindent leírt.
2020. nov. 27. 23:33
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Nálam nem kizáró ok, Bar nekem nincs saját gyerekem. De azért örülök,hogy munka miatt az ország másik felére költöztünk és tisztes távolságban van az exe és a gyerekek.
2020. nov. 28. 07:56
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Egy normális férfinak a gyereke az első mindig. Én ezt nem viselném el, ha nem a saját gyerekünkről van szó. Ha pedig van gyereke, valószínű házas is volt, és én nem akarok második feleség lenni. Az elváltak is kiesnek, nalam kizaró ok az is, szeretném, ha velem élné át először ezeket a dolgokat. De én már elkeltem, eddig minden úgy alakult, ahogy szerettem volna. Ha 40 feletti anyuka lennék, valószínűleg másként gondolnám. 28/N
2020. nov. 28. 08:05
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

43 éves anyuka vagyok, nálam nem kizáró ok az elvált apuka, de nálam huszonévesen sem lett volna az! Szeretem a gyerekeket, számomra a család első sorban az, amit a szeretet köt össze, nem amit papíron leírnak a parlamentben. A patchwork család is család.

Most már kimondottan elvált apukát szeretnék, nem egyedülállót, mert egy egyedülálló férfi vagy még akar sajátot, és ez nem velem lesz, vagy egyáltalán nem akar gyereket, de akkor az enyémet is nehezen fogja elviselni.

2020. nov. 28. 09:39
 17/18 anonim ***** válasza:
sokaknál sajnos kizáró ok, és azon túl amit leírtak, szerintem az anyagiak nagyon fontosak. ha pl. apuka az új házasság után keményen dolgozva csinál egy jól menő vállalkozást, a vagyont azonban mégis osztani kell. az ő öröksége az összes gyereke között oszlik fel, pedig ha tud nyújtani egy házat, nagyon nem mindegy hogy ki kapja kapja meg vagy felezni kell az ex gyerekével, emiatt valamelyik hátrányba kerül. ez egy harc lesz mindig az anyák között, mert minden anya a saját gyerekét tolja előtérbe...sajnos emaitt is gyakori jelenség, hogy végül az ex gyereke húzza a rövidebbet, mert az új kapcsolatot a férfi már nem akarja kockáztatni, így szép lassan elhidegül a korábbi kapcsolatából született gyerekétől és anyagilag is úgy intéznek mindent, hogy az a gyerek semmi segítséget nem kap az elinduláshoz. Azért gáz ez így...
2020. nov. 28. 14:27
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kizáró ha valaki anyuka, nekem is van gyerkőc. 36/f
2020. nov. 29. 21:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!