Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lehet az ilyen emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehet az ilyen emberek párkapcsolati, érzelmi élete?

Figyelt kérdés

Többször is láttam már, hogy a válaszok nem igazán válaszok voltak a kérdésekre, hanem mondjuk beszólások. Ez előfordul, oké... De a döbbenetes az, hogy ezeket a válaszokat sokszor nagyon hasznosnak találták.

Csak nekem fura ez? Ha itt az átlag a beszólást tartja hasznosnak, akkor milyen célból válaszolgatnak? Mert ez alapján, másoknak nem akarnak segíteni. És milyen kapcsolati-érzelmi életük lehet, ha számukra hasznos, ha beszólnak valakinek? És mennyire akarnak egyáltalán hasznos válaszokat adni, amikor a tényleg hasznos válaszokat lepontozzák?

2020. nov. 24. 21:52
 1/6 A kérdező kommentje:
(Hozzátenném, hogy valamiért inkább nőktől látni itt ezt a hozzászólást. Ha egy férfi csinálja, akkor egyből lepontozzák. Ha egy nő, akkor felpontozzák. Ennyivel több a megkeseredett nő az oldalon?)
2020. nov. 24. 21:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Frusztráció. En még sose szóltam be, azzal nem javítok senki lelkiállapotán.
2020. nov. 24. 21:55
 3/6 A kérdező kommentje:
#2: Esetleg ismersz a való életből olyat, aki ilyen és az oldalon van? Ha igen, tudnál róla mesélni?
2020. nov. 24. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezek az emberek szerintem az életben szürke kisegerek, meg se mernek szólalni, nem hogy szemtől szembe beszólni valakinek. Úgyhogy ha már anonim az oldal, itt élik ki azt, amit a valós életben nem mernének megtenni - mondván ők az atyauristenek, akik lenézhetnek másokat. Nem kell figyelembe venni őket, hisz mindig van egy okos, aki "jobban tudja".
2020. nov. 25. 00:10
 5/6 A kérdező kommentje:

#4: Hasonlónak képzelem el én is őket. A vitakultúrájuk olyannak tűnik, mintha élőben nem is igazán vitatkoznának emberekkel, itt meg megpróbálnak mindent kiadni.

Itt is lett most egy hasonló:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2020. nov. 25. 00:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Tele van leszbikus, férfigyűlölő vérfeminácival az oldal, akik itt élik ki az agymenéseiket.

És ha megírod a magadét, kapsz privát üzenetet valami juliska67493-tól, hogy "te miért utálod a nőket?"

És akkor az önmagukat bukottnak érző férfiak írják magukról, hogy incel, de az ilyen trágyadomb nők annyira egoisták ehhez is, hogy be nem látnák a saját hibáikat, még "nők"-nek hívják saját magukat.

Baromi messze vannak az ilyenek az igazi nőktől.

2020. nov. 25. 06:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!