Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében milyen emberek járnak a "Felnőtt párkapcsolatok" rovatba?
Elég sokat dolgozom és kevés szabadidőm van. Sokszor nincs kedvem és lehetőségem sem menni sehova így legtöbbször otthon vagyok és unaloműzésnek járok erre az oldalra. Más témakörökben is szoktam válaszolgatni. Az sem elhanyagolható, hogy depressziós vagyok jó eséllyel és nincs barátnőm és barátom is csak kevés. Viszont van egy pozitív oldala is a dolognak, egész tűrhető eszem lett így néha tudok másoknak segíteni.
F
Egyetemre járok és hasonlóan az elsőhöz én is akkor jövök ide fel, amikor van egy kis időm, unatkozom, de nincs kedvem semmi konkrétat csinálni.
Ami a vicc hogy egyebként hogy egyrészt sok ember problémáját (v épp agymenését) látom itt de meglepő módon sokat tanultam az emberekről meg a kapcsolatokról még akkor is ha a legtöbb kérdés hülye.
De szerencsére akadnak olyan sztorik/kérdések is amiken lehet gondolkodni és lehet belőlük tanulni.
Tanácsot is szeretek adni, ha épp úgy van mert néha látatlanban, külső "szemlélőként" egyszerűbb.
Ha nem lenne ennyi nyomi incel, femináci, elkenyeztetett hisztis p*csa, szenvedő nyekergő pasas, kamu és társaik egész jó kis oldal lenne ez, ahol a párkapcsolati és társkeresési (már ebben a rovatban) témákat lehetne boncolgatni ami amúgy sem fekete v fehér.
Kanos fèrfiak
Segghü*ye nők...
Na meg èn....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!