Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veszel el pénzt a párodtól?
Tegyük fel, hogy külön éltek még, nem vagytok együtt évek óta.
A barátnőd megkér, hogy vidd el valamiért valahova, mondjuk 80 kilométerre.
Ilyenkor ő fel kellene ajánlja, hogy fizet az üzemanyagba, vagy ez magától értetődő kellene legyen, hogy én állom?
Nőként azt mondom, hogy ilyen nagy távban min. a felét fizetem az üzemanyagnak és közben a páromnak veszek egy kedvességet: dobozos csokit, sütit sütök, üdítőt veszek, ez a fáradozásáért értem.
Nem nagyon fizetnék 10-15 km távban vagy egy város környékén, de a hétköznapokban szintén valami kedvességet csinálnék neki: megvarrnék ezt-azt, sütit sütnék, főznék valami finomat, stb.34N.
Nálunk nincs ilyen, hogy felaláljuk vagy elkérjük valaminek az árát.
Elvégre nemsokára közös kasszán leszünk.
N
Nem taxisok vagyunk, hogy elkerjunk penzeket egymastol egy utert.
Tok mas helyzet, mintha mondjuk egyutt elo par, egy autoval, aminek mindketten elvezik az elonyeit. Olyankor siman meg lehet beszelni, hogy a benzint kozosen alljak. De 1-1 utert tuti nem kernek el penzt / nem ajanlanam fel, hogy fizetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!