Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogás volt az amit volt párodtól (vagy jelölttől) kaptatok az életetek folyamán?
Nekem a kedvencem: "Én hozzá közelebb lakok mint ő én hozzám."
Ezért nekem kellett mindig hozzá mennem ő nem mozdult ki a kerületéből szinte.
Nem akar nyaralni menni mert sporoljunk.
Caak ez nem volt olyanokra ervenyes hogy sstorozos autos motorostalalkozok a haverokkal az orszag masik végében. Arra ment volna. De miutàn egy haverja teljes artatlanul mutatott rola nekem par videot, hogy meztelen csöcsös nökkel mossàk a kocsikat meg stb, pàromnak közben vöröslött a feje meg ideges is lett hogy miert beszelek a haverjaval..nah ugy attol elment a kedvem hogy en ilyenekre jàrjak.
Szoval nem jàrtunk sehova soha együtt max nyarsalni a szomszed haverokhoz meg csaladlatogatasokra. Csuda "jo" volt vele az élet..
Birom amikor a pasik azt hiszik hogy egy meghivassal megveszik a nöt, es az köteles lenne barmire is viszonzasul.
Nem erdekböl kell vkit meghivni. Vagy meghivod szivesen örömmel csak ugy, akkor is ha soha többet nem latod, csak a jelen pillanatàert, vagy ne tedd.
A meghivasra irtam hogy erdekmentes legyen.
Jesszus "jo" lehet veled beszelgetni..
Nem erted a nöket igaz? Van egy tézised roluk es fujod fujod.
Aranyaso a csaj. Kamugép a csaj. Tudom tudom..
Hívtam meg srácot úgy, hogy többet nem találkoztunk és lám én nem verem azért a pár ezer Ft-ért a seggemet a földhöz. Ő ráadásul le sem mondott semmit, csak mondta, hogy szívesen találkozna velem, mikor kérdeztem, de aztán egyszercsak nem írt többet.
Nem minden a pénzen meg a zabáláson múlik, mit kell ezen hisztizni. Elkepesztően sekélyes és sz@rrágó vagy. Bármi miatt és bármikor meggondolhatja magát az ember, ha nem akar a másikkal lenni, ennyi.
Az a ciki, hogy a sértettségedet képes vagy a pénzre vetíteni, nem megvásárolni kell egy személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!