Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogás volt az amit volt párodtól (vagy jelölttől) kaptatok az életetek folyamán?
Nekem a kedvencem: "Én hozzá közelebb lakok mint ő én hozzám."
Ezért nekem kellett mindig hozzá mennem ő nem mozdult ki a kerületéből szinte.
Favorit : nincs időm kapcsolatra. (mondjuk ez csak alakuló dolog volt)
Komoly kapcsolat végén: nincs szükségem a kapcsolattal járó problémákra...
Egy évig éltem együtt az exemmel, aztán egy nap szakított velem. Rájöttem, hogy voltak dolgok, amiket rosszul csináltunk, de szerettem volna újrakezdeni. Tettem is neki javaslatokat, hogy én hogy látnám újra működőképesnek a dolgot, de sajnos csak későn esett le, hogy ezt az egészet ő nem is gondolta komolyan. A kedvenceim azok voltak, hogy:
1. Én: - Miért nem törlöd le magad a társkeresőről, illetve írsz továbbra is más lányokra, ha elvileg megpróbáljuk újra együtt?
Ő: - Nekem szükségem van új ismeretségekre! Ha a lányok akarnak velem találkoni, nem fogok nekik nemet mondani!
2. Most akkor ugyebár nem fogunk együtt lakni, de mégiscsak komoly marad a kapcsolatunk, igaz?
- Nekem legalább egy évre van szükségem, hogy újra komoly kapcsolatom lehessen valakivel!
3. - Jó, jó, de ha letelik az egy év, és közben minden jól megy, akkor újra felvállaljuk majd a kapcsolatunkat?
- Hát, meglátjuk, ugyebár akkor már minden más lesz, és nekem is más szempontok alapján kell majd barátnőt választani. Csináld, amit mondok, változz meg, és akkor ESETLEG (de egyáltalán nem biztos)...
+1 Az egyik ismerősöm látta, ahogy egy szórakozóhelyen csókolóztál valakivel.
- Na és? Úgyis szingli vagyok!
Most akkor fel is teszem magamnak a kérdést, hogy hogy lehettem akkoriban ilyen szerencsétlen, hogy ebbe belementem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!