Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen kifogás volt az amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kifogás volt az amit volt párodtól (vagy jelölttől) kaptatok az életetek folyamán?

Figyelt kérdés

Nekem a kedvencem: "Én hozzá közelebb lakok mint ő én hozzám."

Ezért nekem kellett mindig hozzá mennem ő nem mozdult ki a kerületéből szinte.

2020. aug. 28. 15:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Bocsi, az előző a 8-nak ment.
2020. aug. 28. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:
95%
#10: Kösz, hogy ismeretlenül is ezt gondolod rólam, mondjuk nem érdekel névtelen-arctalan nethuszárok véleménye. Nem vagyok szarrágó, én ha találkozni akartam valakivel, elutaztam bárhová akár úgy is, hogy egészjeggyel kellett utaznom, sosem vártam el egy lánytól sem, hogy ő fizessen bármit, ha egyszer én hívtam meg. Volt, aki fizetni akart volna, de eltetettem vele a pénztárcáját. Nem ezzel van a problémám, hanem azzal a genyósággal, hogy arra sem képes valaki, hogy szóljon, hogy ne utazzak el, mert nem akar velem találkozni. Elcsesztem miatta egy napomat, ráadásul szar érzés volt ott állni, mint egy hülye, és még a telefont sem vette fel nekem, hiába hívtam. Pedig előző este még írtunk egymásnak, és még meg is erősítette, hogy másnap találkozunk. Az egy dolog, ha valaki meggondolja magát, csak akkor ne legyen már annyira patkány, hogy erről nem szól a másiknak. Gondolom, te sem örülnél annak, ha elmennél, hogy találkozz egy sráccal, de ő hülyére venne téged. Ha tőlem bárki elvárja, hogy őszinte és gerinces legyek, akkor ő is tegye már meg ugyanezt. Mert egyébként a nők is elvárják a férfiaktól, hogy gerincesek, őszinték legyenek, akkor én is elvárom ugyanezt tőlük. Szerintem te is ugyanúgy elvárod másoktól, hogy ha te is gerinces vagy velük, akkor veled is ugyanígy bánjanak.
2020. aug. 29. 09:09
 13/14 anonim ***** válasza:

Favorit : nincs időm kapcsolatra. (mondjuk ez csak alakuló dolog volt)

Komoly kapcsolat végén: nincs szükségem a kapcsolattal járó problémákra...

2020. szept. 21. 19:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Egy évig éltem együtt az exemmel, aztán egy nap szakított velem. Rájöttem, hogy voltak dolgok, amiket rosszul csináltunk, de szerettem volna újrakezdeni. Tettem is neki javaslatokat, hogy én hogy látnám újra működőképesnek a dolgot, de sajnos csak későn esett le, hogy ezt az egészet ő nem is gondolta komolyan. A kedvenceim azok voltak, hogy:

1. Én: - Miért nem törlöd le magad a társkeresőről, illetve írsz továbbra is más lányokra, ha elvileg megpróbáljuk újra együtt?

Ő: - Nekem szükségem van új ismeretségekre! Ha a lányok akarnak velem találkoni, nem fogok nekik nemet mondani!

2. Most akkor ugyebár nem fogunk együtt lakni, de mégiscsak komoly marad a kapcsolatunk, igaz?

- Nekem legalább egy évre van szükségem, hogy újra komoly kapcsolatom lehessen valakivel!

3. - Jó, jó, de ha letelik az egy év, és közben minden jól megy, akkor újra felvállaljuk majd a kapcsolatunkat?

- Hát, meglátjuk, ugyebár akkor már minden más lesz, és nekem is más szempontok alapján kell majd barátnőt választani. Csináld, amit mondok, változz meg, és akkor ESETLEG (de egyáltalán nem biztos)...

+1 Az egyik ismerősöm látta, ahogy egy szórakozóhelyen csókolóztál valakivel.

- Na és? Úgyis szingli vagyok!

Most akkor fel is teszem magamnak a kérdést, hogy hogy lehettem akkoriban ilyen szerencsétlen, hogy ebbe belementem.

2020. szept. 22. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!