Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tinderen 58 évesen match-em...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen 58 évesen match-em volt egy 32 éves csinos nővel. Hétvégére randevút beszéltünk meg. Finoman szólva nem én vagyok Adonisz. Kopasz pocakos. Létezik itt olyan nő aki ilyet el tud képzelni magáról?

Figyelt kérdés
Esetleg férfi akinek volt hasonló tapasztalata?

2020. nov. 24. 06:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
73%
tucatnyi 50-es csodás pozitív nő van, csak azok intelligensek, ápoltak és valószínűleg nem a pocakos pasik között keresgélnek. Ha téged iylenek találnak meg akiket írtál, akkor külsőleg, életmódban azokkal vagy egy szinten. Próbálj magadon változtatni és akkor felkerülhetsz a pozitív gondolkodású kifinomult nők listájára is.Nem szabad feladni a keresést. De ez a 30-as nő sosem lesz társad, egész életedben rettegni fogsz, hogy elveszik, elhagy, a szükségben nem lesz melletted senki. Bármiylen háziasnak, komolynak stb is tűnik, nem szaba delfelejteni, hogy az öregedés exponenciális, vagyis ahogy a kisgyerek növekedése nagyon látványos, akár egy év alatt hatalmasat változik, úgy egy idős ember életében és egy év alatt hatalmas és látványos romlás következik be. Nem leszel oylan szép és egészséges olyan hosszú időn át, mint ahogy érzékelted azt 20-40 éves korodig. Most már 2-3 év alatt lehet hogy annyit változol, hogy rád se fognak ismerni.60-65-70, az évek borzasztóan tova szállnak. Amúgy meg a 32 éves nő akár lehet csaló is, lehet szegénységben hitelekkel terhelten élő, lehet sürgősen lakhatást keres magának, mert elvesztette a munkáját és jövedelmét, és ezen célból keres magának valamilyen könnyű célpontot. Bevallom, ha nekem is máról holnapra nem lenne mit ennem és az utcára kerülés réme fenyegetne, pontosan egy nagyon idős pasit próbálnék randira hívni, mert könnyű célpontok, magányosak miegymás...
2020. nov. 24. 10:14
 22/22 anonim ***** válasza:
En mèg nem ősz vagy kopasz 45 felettit nem lattam ferfibol. De q tulsuly aggaszto
2020. dec. 10. 08:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!