Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen 58 évesen match-em volt egy 32 éves csinos nővel. Hétvégére randevút beszéltünk meg. Finoman szólva nem én vagyok Adonisz. Kopasz pocakos. Létezik itt olyan nő aki ilyet el tud képzelni magáról?
9-es
10 évnél nagyobb korkülönbséggel egyszer volt randevúm.
Negyevnes nő fenn volt társkeresőn 30-as éveiben készülhetett képpel. Élőben nem tudtam eldönteni 60-as vagy hetvenes. Akkoriban 40-es voltam.
Ha valos állapotot mutató és nem régi képekkel vagy fent nincs félni valod hiszen latta milyen vagy.
Van akinek bejon a Macis alkat és az idősebbek.
Családban is van ilyen pár és nem milliomos a férfi korántsem, egy egyszerű dolgozó.
az a helyzet, hogy a sok 50-60 éves férfi, akinek mondjuk van alkalma 10-20 csinos 45-60 éves nővel megismerkedni, de bejön egy randiesély egy 30 évessel, azt próbálja megcsípni, pedig lehet hogy minőségben az a nő szinte sehol nem lesz mondjuk egy oylan 50-essel, akivel normálisan színházba is meg tudna jelenni, beszélgetni, akivel hasonló életszakaszban van. Persze ha csak szex, az akkor oké, de ezt már az elején illik letisztázni mindkét félnek. Én nem áltatnám magam azzal, hogy egyáltalán léteznek számunka tökéletes és különleges partnerek, nagyjából mindenki egyforma kisebb nagyobb hibákkal és a hasonló kor az, ami jobban összeköti az embert. A fiatalabb nők nagy része a pénzre megy. Az én apám is dobta a 10 évvel fiatalabb anyámat és 50 valahány évesen összejött egy oylannal, aki csak 3 évvel volt idősebb mint a nővérem. Ja igen, és apám jómódú volt, másképp nem jött volna össze neki a fiatalabb nő. Gyerei voltak már, a férje meghalt, úgymond rendes komoly nőnek lehetett volna hinni, de aztán apám három évre rá kapott egy sztrókot és akkor a csaj megijedt, mert apám féloldalra lebénult és beszart attól, hogy akár 5-10 évig is ápolnia kell. Anyám azért meglátogatta a kórházban, pedig nagyon megbántotta, teljesen kicsinálta lelkileg. Az új csajszi össze-vissza könyörgött apámnak hogy apám irasson rá vagyont, ügyvédekhez járt, egy nap úgy összevesztek hogy a nő, aki azelőtt tök normálsi volt, képes volt megverni apámat. Apám mikor kidobta, pezsgőt bontott igaziból és ez nem vicc, pedig előtte hogy ajnározta hogy milyen rendes, milyen szépen neveli a gyerekeit, milyen normális nő.. Most megint anyámmal van, igaz továbbra sem jönnek ki jól, de legalább vénkorukra együtt vannak, nem annyira magányosak és ezt a vírust is együtt vészelik át. Nem ő volt az egyedüli, a faluban legalább hat példa volt arra, hogy a jómódú vállalkozók lecserélték az öreg feleséget valami 15-20 éves korküvel és az sem lett jobb, jöttek a veszekedések, a végén a pasinak se felesége, se vagyona nem maradt. Apám ezért még időben kaspcsolt, így a nő csak pár millióval lett gazdagabb, szerencsére, mert most azok a lakások így az unokáinak fognak jutni, nem valami idegennek.
Szóval én azt javaslom, ha tetszik, akkor kavarj vele egy ideig, de mondd meg neki hogy nem akarsz komoylat és ha számít neked egy kicsit is az öregkorod, nem akarsz úgy járni, mint andy vajna, akit talán még meg lehetett volna menteni, ha egy normális nő van mellette aki mentőt hív amikor lefordult az ágyról, ha tényleg akarsz még valakit, aki melletted lesz, akiben igazi társra lelsz és aki kitart melletted, akkor ismerkedj korodbelivel. De az nem fog összejönni ha mellette 30-as szeretőid vannak, szóval választanod kell, meddig húzod még a társkeresést azzal, hogy nem hozzádvaló nőkre pocsékolod az időd, amikor lehet hogy van hozzád jobban illő. Egyedül fogsz meghalni, ha nem szeded össze magad. Az a 30-as nő, aki egy közel hatvan évessel kezd, annak mentális problémája van, kérdés akarsz-e te ezzel küzdeni.
Kedves 10-es
Nem vagyok Alfa, hogy sorba álljanak a nők. Ötvenesek sem.
Nem hajtok fiatal pipikre 30 tól 60++ ig mindenkit jobbra húzok. Kevés a matsch -em. A legtöbb nő nem válaszol. Esetleg egy két szóban.
Az egyedülálló ötvenes nő veszélyes műfaj. Nem feltétlenül a kora, hanem a stílusa, lelki sérülései, negatív kisugárzása miatt.
Nehezen viselem, hogy a menyét, volt pasiját,... szapulja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!