Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nagyon ragaszkodom az ideálokhoz?

Figyelt kérdés

Iszonyatosan imádom a kreol bőrű barna szemű barna hajú pasikat.. KB csak az ilyenek tetszenek és már beteges módon nem bírok másra ranezni vagy esélyt sem adni neki, ha nem így néz ki. Ez nagyon gáz tudom és magam alatt vágom a fát, mert csak beszukitem a választási lehetőségem..

Mégsem tudom, hogyan hagyjam magam mögött az elvarasokat. Magammal szemben is nagyon magas elvarasaim vannak. És ez nem egészséges, már már beteges vagyok.

Szeretnek végre megszabadulni ettől. Csak a barna pasik vonzanak és ha nem sikerül valamelyikkel mert köcsög mondjuk, akkor magambazuhanok, mert tudom, hogy mennyi idő mire egy hasonló kaliberű pasit találok.

Nem normális ez már. Senki másnak nem adok esélyt aki nem így néz ki.

Más is "küzdött" már ilyennel?

2020. nov. 21. 21:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
45%
Ciki, mert álmokat kergetsz.
2020. nov. 21. 23:30
 12/19 anonim ***** válasza:
45%
Engem nem zavar, csináld csak. Ideg gyenge nővel am sem kezdenék, igy meg legalább biztosan rám se nézel.
2020. nov. 22. 08:31
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ez az ideálom, de volt már világos bőrű, világos hajú barátom is. Ő is ugyanúgy bejött külsőre, mint ahogy a többi pasi, aki tetszett. Veled is simán előfordulhat, ha esetleg úgy alakul a helyzet, hogy beszélgetsz valakivel, megismered a belsőjét és kialakulnak a dolgok egy idő után. De egyébként tényleg akad ilyen pasi bőven, mint az ideálod, simán lehet olyan, akivel passzoltok
2020. nov. 22. 08:43
 14/19 anonim ***** válasza:
83%

Ezen ne szégyenkezzél, mert ezek a dolgok nem befolyásolhatóak holmi polkorrekt észrehatással, egyszerűen így működik az ember, mások is így működnek. A legtöbb embernek meglehetősen szűk az a kinézeti tartomány, ami szóba tud jönni nála, és ennek valószínűleg meg is van az evolúciós oka. (Hülye példával élve nagyon más álkapocsformájú szülőktől elég súlyos fogszabályozási problémái lehetnek a gyereknek.)

Egyszer nagyon régen próbáltam én is olyat, hogy de kedves belül valaki, majd csak tetszeni fog, ami nem, de annyi tapasztalatom már van, hogy ilyet soha többet nem csinálok. Csakis olyanra hajts, akinél érzed, hogy na ez az, ami kell, különben semmi jó nem fog kisülni abból, ha fintorogsz vki mellett, csak azért, hogy elmondhasd, nem maradtál vénlány.

Szerencsédre annyira nem ritka az a színösszeállítás ezen a bolygón.

2020. nov. 22. 09:10
 15/19 anonim ***** válasza:
17%
Itt nem arról van szó, hogy nincs elég déli típusú pasas. A gond, hogy közülük is csak a legjobbak tetszenek a lánykának. Ő meg nincs olyan jó csaj, hogy megmaradjanak mellette.
2020. nov. 22. 09:55
 16/19 anonim ***** válasza:
76%

15-ös, és ezt persze te az írásából így leszűrted... zseniális, egy újabb látnok, aki a szavak mögé lát.

Egyébként kérdező, semmi baj. Én meg csak a zöld szemű, barna hajú pasikra utazok. Különös módon mindig összejött és pedig már sok párom volt, mostani is ilyesmi. Nekem ez vonzó, nehogy azt hidd, hogy másnak nincsenek preferenciái. A tied szerencsésebb, mert ilyen barna-barna kombóból több van. :)

2020. nov. 22. 13:00
 17/19 anonim ***** válasza:
60%

"és ha nem sikerül valamelyikkel mert köcsög mondjuk, akkor magambazuhanok, mert tudom, hogy mennyi idő mire egy hasonló kaliberű pasit találok."

Ebből szűrtem le. Rengeteg ilyen pasi van, a kérdező mégis alig talál, majd azok sem rendesek vele.

Azért van az mert extrém magasan van a mérce. Ha a kérdező annyira jó csaj lenne, könnyen találna pasit és azok sem lennének bunkók vele.

2020. nov. 22. 13:41
 18/19 anonim ***** válasza:
38%

"megismered a belsőjét"

hát ja, a máját a lépét - attól biztos beindul a kémia... :D

2020. nov. 22. 13:45
 19/19 anonim ***** válasza:

17-es, mert a jó csajokkal csak jó dolgok történhetnek? Hát, nem. Velük is történhet, hogy elhagyják, megcsalják őket. Szóval attól még a kérdező nézhet ki bárhogy, ezt innen nem mondod meg. Akkor a modelleket, színésznőket ugyanis senki sem hagyná el, de mint láthatod, velük is megtörténik, úgyhogy ez itt bukó.

Amúgy meg a ronda emberek is lehetnek tuskók... erre is számtalan példa vagy. Előadhatod a rendes, csúf fiú meg a gonosz alfa esetét, de ez nem ilyen egyszerű.

2020. nov. 22. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!