Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nagyon ragaszkodom az ideálokhoz?
Iszonyatosan imádom a kreol bőrű barna szemű barna hajú pasikat.. KB csak az ilyenek tetszenek és már beteges módon nem bírok másra ranezni vagy esélyt sem adni neki, ha nem így néz ki. Ez nagyon gáz tudom és magam alatt vágom a fát, mert csak beszukitem a választási lehetőségem..
Mégsem tudom, hogyan hagyjam magam mögött az elvarasokat. Magammal szemben is nagyon magas elvarasaim vannak. És ez nem egészséges, már már beteges vagyok.
Szeretnek végre megszabadulni ettől. Csak a barna pasik vonzanak és ha nem sikerül valamelyikkel mert köcsög mondjuk, akkor magambazuhanok, mert tudom, hogy mennyi idő mire egy hasonló kaliberű pasit találok.
Nem normális ez már. Senki másnak nem adok esélyt aki nem így néz ki.
Más is "küzdött" már ilyennel?
Ugyanez :) Az összes párom így nézett ki, és most a férjem is ilyen. Sötét (dús) haj és szem, kreol bőr, igényes arcszőrzet. Én vörös hajú és nagyon világos bőrű vagyok, szóval a mi esetünkben nagyon igaz, hogy az ellentétek vonzzák egymást.
Semmi baj, ha ilyen az ízlésed, és ilyen párt szeretnél magadnak. Majd lesz olyan, akivel minden klappol, külső-belső is :)
Na mert a férfiaknak nincs fix ideálja ugye? Pont ők is ennyire válogatnak, legalábbis akik megtehetik. Itt is olvasom, hogy csak legyen vörös szeplős, vagy egy másik megszálottan a fekete hajú világos szemű nőket favorizálja, a harmadik meg a kleort, barnat.
Egyedül neked rossz ez, mert kevesebb palibol válogathatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!