Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzem bunnem ramenni es lefekudni egy lannyal?
Figyelt kérdés
Tudom hogy ez valahogy a regi erkolccsel fugg ossze, de ma nem ez a szokas. Baratnore vagyom megis van egy ilyen gatlas bennem. Ez nem normalis.
F
2020. nov. 19. 19:05
1/10 anonim 

válasza:

A helyesírásod nem normális. Fuss neki mégegyszer.
2/10 A kérdező kommentje:
Bunnek* bocs :D
2020. nov. 19. 19:07
3/10 anonim 

válasza:

Kocsival rámész és utána? Az tényleg bűn, mert elütöd valószínű el is halálozik ez már bűn és utána megdugnád a hulláját, ami szintén bűn. Szóval jól érzed ez így bűn. Ne rámenj a csajokra, hanem hívd el randira inkább.
5/10 anonim 

válasza:

Hát nem. Nem rögvest rámenni kell és lefektetni, ha barátnőt akarsz, hanem előbb megismerni, ezen kívül is tudsz-e vele kezdeni valamit és kipuhatolni, ő mit akar. Ezt hívják ismerkedésnek, járásnak. Hidd el, a nők többsége ma is arra vágyik, hogy ne csak "azt" akard tőle, hanem a két szép szeméért is szeresd.
7/10 A kérdező kommentje:
Tudom, egyébként elég könnyen ismerkedem és ha megismerem jobban a lányt kiderül hogy nem is hozzám való, nem ilyen lányt képzelek el élettársnak. Viszont nagyon vonz. Túl gondolom az egészet valahogy..nem várhatok az igazira örökre, mit csináljak? Alapvetően azért lányokkal nem vagyok bunkó, de senkivel, tényleg nem, hacsak nem valahogyan ilyen a természetem és tudtomon kívül is az vagyok...kifejezetten figyelek hogy kedves legyek mindíg, max flegma vagyok
2020. nov. 19. 19:17
8/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy ne írásban tegyem. Mert nem használtam ékezeteket?
2020. nov. 19. 19:19
9/10 anonim 

válasza:

Nem, mi a fene az, hogy rámenni?
10/10 A kérdező kommentje:
Valami jó tanácsa van valakinek vagy kifejtsem?
2020. nov. 19. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!