Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak kb hány százaléka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak kb hány százaléka olyan hogy nem tud erzelmek nélkül lefekudni nővel?

Figyelt kérdés

2018. márc. 23. 00:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
32%

Ebbe a kérdésbe annyi féle módon bele lehet kötni, hogy bele sem kezdek. Legyen elég annyi, hogy többségében mindenkinek kellenek érzelmek ahhoz, hogy lefeküdjön valakivel.

Csakhogy az, hogy vannak érzelmek még nem jelenti azt, hogy a lila ködtől elvakultan, hűde halálosan szerelmes. Férfiaknál, nőknél egyaránt.

2018. márc. 23. 00:20
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Ez még mindig nem az az oldal, ahol pontos statisztikákat készítenek ilyen dolgokról.
2018. márc. 23. 00:22
 3/17 anonim ***** válasza:
84%

Én ilyen vagyok és nincs is vele nagy sikerem a nőknél... :/

Múltkor az egyik társkeresőn csevegőn megkaptam az egyik nőtől, hogy 29 éves koromra minimum 25-30 nőn túl kellene lennem, akkor megütném a férfi szint alsó határát.

De ez van... összesen 2 partnerem volt eddig, de egyik sem érzelmek nélkül.

29/F

2018. márc. 23. 00:44
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

En nem tudok.

Irhatnek ódát rola, hogy milyen folyamatok zajlottak le bennem amikor egyejszakasra kerul a sor.

De nem fogok.

Nem megy. Erzelem nelkul nem megy nekem. Ennyi. -.-“

25f

2018. márc. 23. 00:45
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
Az egészséges férfiak közel 0%-a ilyen, mivel a férfiakba épp úgy bele van kódolva a vizuális ingerekre reagálás, mint a nőkbe a válogatás. Tehát mondjuk, ha már felizgul valaki egy meztelen nőre akit a neten lát, az már az a kategória, hogy érzelmek nélkül lefeküdne vele, hiszen nem is ismeri azt a hölgyet. Legalábbis a teste reagál rá. Más kérdés, hogy vannak olyan férfiak, akik gátlásosak és nem hódolnak annyira a vadászösztönüknek, de ez lelki betegségre és önbizalomhiányra vezethető vissza. Tehát ezért mondtam, hogy az egészséges férfiaknál nincs ilyen. Ez kb. olyan mint az, hogy ki lehet fogni lelki beteg nőt aki nem válogat, hanem az első szimpatikusabb próbálkozóval belemegy kapcsolatba, csak hogy "ne legyen egyedül", meg ő "úgysem találna jobbat" és inkább egy szar kapcsolatban is benne marad évekig, de azok megint önbizalomhiányos, lelki beteg és társfüggő nők, tehát nem egészségesek.
2018. márc. 23. 00:46
 6/17 anonim ***** válasza:
35%.
2018. márc. 23. 04:59
 7/17 anonim ***** válasza:
3: Az álruhás férfi volt.
2018. márc. 23. 05:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

"ha már felizgul valaki egy meztelen nőre akit a neten lát, az már az a kategória, hogy érzelmek nélkül lefeküdne vele, hiszen nem is ismeri azt a hölgyet"

Nőként próbáltam szaván fogni ilyen férfiakat (szándékosan teszteltem őket, mert sejtettem, hogy megszöknek:D:D), szerinted mi lett? Megszöktek, elszaladtak.:)

MedugNÁ és megdugJA közt óriási a különbség.

Férfiakra jellemző, hogy képtelenek különbséget tenni fantázia és valóság között, ebben a kijelentésedben is ez jelenik meg.:D

2018. márc. 23. 05:02
 9/17 anonim ***** válasza:
70%

folytatom.

"ezért mondtam, hogy az egészséges férfiaknál nincs ilyen."

Dehogyisnem.

Az agyban vannak szexualitást serkentő és szexualitást gátló késztetések, ingerek.

Kultúránk demiszexuális, tehát csak akkor cselekszed is az együttlétet, ha mély érzelmi kapcsolatot építettél ki valakivel - MERT a szexualitást gátló ingerek csak ekkor engednek a szexualitást serkentő ingereknek.

Afelől nincs kétségem, hogy FEJBEN rengeteget szexelnek az emberek olyanokkal is, akikkel nincsen érzelmi kapcsolatuk. Na de a valóságban?... Azt szenvedélybetegségnek hívják, barátom, nem egészségnek.

2018. márc. 23. 05:07
 10/17 anonim ***** válasza:
10%
Én nem tudok.
2018. márc. 23. 05:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!