Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jok a melleim, de nem tokeletes az alakom, attol meg nem fognak megnezni az utcan es nem fogjak azt mondani, hogy huh, szexi, szivesen lefekudnek vele?
1# Amikor kövér voltam, nekem is C85 volt a méretem, de mikor lefogytam a melleim megmaradtak az eredeti méretüknél. :D
Kérdező - kezdj el sportolni és egészségesen kajálni. :)
Na tessék, megint a mellek. A 95B-és kosárba már tapintható, szemet vonzó méret van. Azért nem ez a lényeg.
Van rajtad fölös? Kérdés, hol mennyi? Azért, nem minden pasinak a teljesen vékony nők jönnek be. Biztos vannak olyanok, akik nagyon szexisnek tartanak így is.
Kérdező, szerintem ne akard jobban ismerni másoknak a genetikáját. Nyilván nincs helyi zsírégetés, de hajlam van. Miután megfelelően eszek és edzek, én sem fogytam még mellből, legalábbis a melltartóm ezt mutatja. Ettől még minden más sokkal feszesebb, formásabb. Ha nem értesz hozzá, akkor inkább ne beszélj róla.
És miért ne gondolnák rólad ezt? Azért mert husi a combod, csípőd, hiába nagy a melled?
Most ezt teljes mértékben ízlés kérdése... van aki lényegében csak a melleket nézi.
Engem pl. nem vonz a nagy mell. Sokkal jobban tetszik egy vékony alak kis és formás mellekkel, illetve fenékkel.
Engem pl. teljesen hidegen hagy, hogy milyen melled van. Nem vagyok mell centrikus. Az egész alak, illetve az arc, ami igazán számít.
Tehát lehet akármilyen melled... nem fogom azt gondolni. Főleg úgy, hogy a vékony alak tetszik és a nagy mell nem igazán vonz...
De sokan vannak, akiknek inkább a telt jön be, nagy mellekkel. Emiatt nem kell izgulnod :)
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!