Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kukkolóval kezdtem párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kukkolóval kezdtem párkapcsolatot? (Sztori lent!)

Figyelt kérdés
Nem régiben jöttem össze egy férfivel. Tegnap este elmentem zuhanyozni mielőtt alváshoz készülődtünk. A házamban csak zuhanyzó van, a zuhanyzóval szemben az ajtón pedig szellőző lyukak alul. Amikor leguggoltam a zuhanyzoban valamiért és oldalra néztem, észrevettem hogy néz a szellőzőn keresztül. Iszonyatosan megijedtem. Megkérdeztem, miért csinálta, de hazudott össze-vissza. Tanácstalan vagyok, jó kapcsolatnak indult, de ez teljesen kiverte nálam a biztosítékot. Vajon hányszor csinálhatta meg ezt úgy, hogy azt is tudja rólam, hogy nekem ez privát dolog és sosem fürödtem együtt mással. (Ez az én heppem 🤷🏽‍♀️) Görcsben van a gyomrom,be van kulcsolva az ajtóm. Csalódott vagyok. Ennyire félreismerni valakit... Mit tegyek?

2020. nov. 19. 12:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
61%
Nem reagálod túl. Van amit nagyon nem szeretsz, arra ne hajtson már rá a másik, pláne kérdezés nélkül. Ez minimum bunkóság!
2020. nov. 19. 14:13
 12/28 A kérdező kommentje:
És hogyan tovább? Teljesen tanácstalan vagyok. Nyilván már kezdtem megkedvelni.
2020. nov. 19. 14:18
 13/28 anonim ***** válasza:
77%
Jobb lesz hamar elfelejteni, mielőtt mégjobban megkedveled és valami más baromságot nem csinál.
2020. nov. 19. 14:21
 14/28 A kérdező kommentje:
Azért megnyugtató, hogy palikent mondod ezt. 🤗
2020. nov. 19. 14:23
 15/28 anonim ***** válasza:
36%
#1 válaszoló vagyok. Beszéld meg vele. Nyugodtan elmondod neki, hogy még soknak érzed ezt a részéről, és ha normális, meg fogja érteni és el fogja fogadni. De ne kiabálj vele, ne vessz össze vele, ne sértődj meg nyíltan előtte, és ne kényszerítsd bocsánatkérésre. Úgy mond el neki a problémád, hogy végül önszántából kérjen elnézést tőled. Szép szóval mindent lehet. Mellesleg ezt még nem látom olyan nagy problémának, amit ne lehetne értelmesen megbeszélni. Meg nem látom elég oknak se ahhoz, hogy szakíts vele. Ne hagyd, hogy az aktuális érzelmeid döntsenek ebben a helyzetben, mert azt utólag meg fogod bánni.
2020. nov. 19. 14:25
 16/28 A kérdező kommentje:

Ezt X+1 év után is soknak érezném, mert ilyen vagyok. Nem vesztem vele össze, nem kiabaltam vele. Érzi, hogy rosszat tett, mert távolságtartóbb. Tehát tisztában van a tettével. Ergo nekem nem kell elmagyarázni, hogy mit tett és hogy ez nekem hogy esik. Pontosan tudja. Ezt úgy tette meg, hogy már eleve tudta, mit gondolok erről. Konklúzió: önző és beteges

És a hazugságai, hogy : kezet akart mosni (wc-ben van kézmosó) meg nem tudta, mit csinálok bent,nem hallotta a zuhanyt külön "vicces".

2020. nov. 19. 14:39
 17/28 anonim ***** válasza:
32%
túl reagálod , arra volt kiváncsi masztizol e.. ez egyfajta perverzió.. jobb lenne ha le akarna pisilni vagy segbe dugni ?
2020. nov. 19. 14:46
 18/28 anonim ***** válasza:
43%
olyan konzervatív vagy ..
2020. nov. 19. 14:47
 19/28 A kérdező kommentje:

Honnan tudod? Te vagy az? 😁

Ja vagy oruljek, hogy nem baltás pszichopata? Ez komoly? Jézusom!

A perverzioval úgy gondolom nincs baj, míg mindkét fél beleegyezésével történik.

2020. nov. 19. 14:51
 20/28 anonim ***** válasza:
39%
Hihetetlen, hogy választani kell, milyen agybeteg legyen a faszi. Komolyan mondom, aszexuális férfit kell keresni, venni egy jó vibrátort, és boldogan élni.
2020. nov. 19. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!