Mikorra tehető egy párkapcsolatban az évforduló?
Hát,általában akkorra,amikor összejöttetek. De special nekem barátommal nincs konkrét évfordulónk,mivel már az első nap,amikor legelősször láttuk a másikat,már akkor megtetszettünk egymásnak,számot cseréltünk,és már másnap elkezdtünk dumálgatni. Szóval,én azt a napot tartom az úgymond évfordulónknak,és minden hónapban,amikor eljön a 27.-ike(amúgy igen,ez a dátum volt a találkozásunk napja) akkor mindig megjegyzem magamban,hogy "na,még egy hónapforduló😊"(Persze,barátomnak sose említem meg,mivel tudom,hogy a fiúkat őrületbe kergeti az ilyen kis lányos nyafis pityputyság). De sokan,akik így "krássoltak" valakit,és azzal elkezdenek dumálgatni,majd megkérdezi az egyik fél,hogy "akkor járunk"? és a másik tag asszondja,hogy igen,akkor ebben az esetben onnan számolják. Szóval,onnan kell igazából számolni,amikor már mindketten azt mondjátok,hogy együttvagytok,és nem csak ismerkedtek még.
Legalábbis szerintem.
(Remélem segíthettem❤)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!