Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ki írta még anno, az exe fb oldalára
bosszúból, hogy " pénzért sz.pok.." attól még lehet
hogy velem normális lesz?
Előző vagyok, tényleg nem vagy százas, hogy ezeket eltűrted, de az a jó hírem van, hogy még nincs semmi veszve, lehetsz még százas, ha elküldöd a francba. Nyugodtan megmondhatod nyersen neki a dolgokat, jó lennem ha tudna belőle tanulni, és tisztában lenne vele, hogy ha ezeket megengedi magának, nem fog vele leállni normális nő.
2020. nov. 16. 13:56
22/32 A kérdező kommentje:
Kizárt, hogy megváltozik.. de legalább szembesítem a dolgokkal...
Hajrá, ne fogd vissza magad! :) És nagyon örülök, mert úgy érzem, végre a többi válaszolóval együtt tényleg segítettünk, és nem jössz össze egy ilyennel.
Hidd el, hogy van olyan, aki sose bántana és nem fitymálná már le a kinézeted vagy bármi egyebet rajtad szinte köszönés helyett.
2020. nov. 16. 14:14
Már az elején tudtad,hogy megfenyegette,és megalázta a volt barátnőjét.Téged az első randin kritizálni próbált, hogy nem felelsz meg neki,akkor mit is akar tőled?Ez a pasi nem százas,beteg lelkű,bosszúálló. Hagyd ott,ne akard kioktatni, mert téged is bántani fog.Máskor kerüld az ilyen beteg pasikat messziről.
2020. nov. 16. 14:43
25/32 A kérdező kommentje:
Szia. Nem tudtam az elején, hogy megalázta a volt barátnőjét. Ez csak az után derült ki, miután már többször beszéltünk egymással, és ezt elmondta egy ismerősöm róla. Amivel már az elején tisztába voltam az az, hogy kritizálta a külsőmet. A kérdésedre meg az a válaszom, hogy állítólag meg akart ismerni, és nagyon kedvelt :))... elmondása szerint, Ő ritka akit ennyire kedvel, mert az embereket szarba sem veszi, de én valamiért megfogtam Őt, maga sem tudja hogy miért :)).. érdeklődő volt, nagyon interaktívan kommunikált, és nagyon jó volt a beszédkészsége.. Én meg elhittem, hogy ez az arca az igazi.. a másikat csak megjátssza (a kemény-bunkó-hahó-t), hogy ne tudják meg az emberek, hogy Ő mennyire jó lelkű meg érzékeny :))
"Már első randin azt kommentálta, hogy mennyire nincs mellem, meg hogy jobb lenne ha kicsit híznék, mert ez így nem olyan tuti."
Én ebben a helyzetben annyit mondtam volna, hogy rendben, elfogadom, hogy neked a nagyobb mellű nők tetszenek, ezért egyrészt nem szeretném tovább feleslegesen lekötni az idődet, másrészt én olyan férfit szeretnék, akinek tetszem így, ahogy vagyok. Remélem, megérted.
Aztán kifizettem volna a kávémat, vagy mást, amit ettem-ittam, ha beültünk volna valahova, és elköszöntem volna tőle teljesen barátságos hangnemben, sok sikert kívánva neki a társkereséshez.
2020. nov. 16. 15:54
27/32 A kérdező kommentje:
És mennyire jól tetted volna.... :)
Lányok, egyet jegyezzetek meg. Szánalomból, megsajnálásból senkivel nem jövünk össze. Ez a pszichopaták gyakorlata. Mivel érzelmi analfabéták, gondolom valahol kitanulta, hogyan kell érzelmileg hatni a másikra. Csak éppen az a baj, hogy csak így tud, mivel ezt olvasta, és mivel érzelmileg nulla, nem is tudja, hogy lehet másként is.
2020. nov. 17. 08:48
Én biztosan nem kezdenék vele.
2021. jan. 21. 09:47
A kérdésedre meg az a válaszom, hogy állítólag meg akart ismerni, és nagyon kedvelt :))... elmondása szerint, Ő ritka akit ennyire kedve"
De mi a fa****rt rángatód magad vissza a hülye lány szerepébe , ha már egyszer te is be láttad bolond a fickó??? Ennyire buta nőt ...
2021. jan. 21. 16:24
További kérdések: