Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ki írta még anno, az exe fb oldalára bosszúból, hogy " pénzért sz.pok.." attól még lehet hogy velem normális lesz?
Joggal tarthatsz attól, hogy bármilyen nézeteltérés esetén majd rajtad is bosszút áll ilyen rendkívül nem szép, undorító módon.
Férfi vagyok, de sosem tennék ilyet, lehet kultúráltan, normálisan szakítani, senkinek semmi köze hozzá, a lejáratási próbálkozást, bosszút undorító dolognak tartom, valószínűleg az illetőnek, aki ilyet tesz, önbecsülése alacsony, azt szeretné, ha a másik nélküle nem érezné jól magát, nem lenne boldog...
Mindenesetre az, hogy már tett ilyet, eléggé intő jel kell, hogy legyen.
Á...ez nagyon primitív dolog.
Nincs olyan magyarázat, ami után ne viszolyognék egy ilyen embertől.
Ha összejössz egy ennyire alacsony érzelmi intelligenciájú emberrel, akkor neked is nagyon alacsony az EQ-d. Nő létedre szégyen.
Megalázta az ismerősei előtt a lányt.
"az ember szeretné azt hinni, hogy csak azért csinálta ezeket, mert nem a megfelelő emberrel volt együtt még annó.."
Szerintem érdemes lenne egy őszinte választ keresned magadban arra a kérdésre, hogy egy ember tettei vajon arról árulkodnak, hogy éppen milyen emberrel van, vagy arról, hogy valójában mi van a lelke mélyén, és milyen a morális értékrendje.
Én nem állítom, hogy az ember nem követhet el hibát, főleg fiatal korban, amikor nem épp az ész dominál. És azt sem állítom, hogy emberek nem képesek pozitív irányba fejlődni.
DE!
Láthatóan nincs benne megbánás, továbbra is azt hiszi, hogy a cselekedete jogos volt, pedig nem csak etikailag, de jogilag sincs rendben, amit tett. Ha megbánta volna a dolgot, és bocsánatot kért volna az exétől, akkor legalább minimális fejlődést mutatna. Viszont így elég valószínű, hogy te is elég kellemetlen élményeket szereznél vele. Finoman szólva. Értem, hogy kedveled, de inkább most legyen egy kis szívfájdalmad, hogy el kell engedned, minthogy belebonyolódj, és komolyabb gondod legyen a későbbiekben.
Köszönöm nagyon, a válaszokat! Mind nagyon hasznos volt...
Kiderült, hogy amig "ismerkedtünk" végig ezzel a lánnyal beszélt telefonon... tehát hazudott is..
Engedd el még most, ha nem teszed, nagyon megszívod! Ha esélyt adsz neki és megégeted magad, csak a te hibád lesz, mert ezt most tényleg lehet látni előre. Keress normális pasit, könyörgöm!
A "megérdemelte" dologra annyit mondok, hogy 18-19 évesen nekem volt egy bántalmazó párom. Alapból félig-meddig sajnálatból adtam neki esélyt, mert azt hittem, belül rendes (ronda volt és romokban volt az élete). Szanaszéjjel gyepálta az önbizalmam, és amikor kiálltam magamért, akkor a barátnőimnek írt regény hosszúságú üzeneteket, amikben akár altesti magánügyeket is megosztott és könyörgött nekik, hogy tegyenek helyre, ne hagyjanak szakítani, és megpróbálta meggyőzni őket, hogy ő aggódik értem, mert nem vagyok tiszta fejben, egyik napról a másikra, random szakítottam (miközben már hónapok óta veszekedtünk, napi szinten qrvázott le), aggódik, hogy kijött rajtam valami mentális betegség.
Miután végleg szakítottam, majdnem fél évre rá alakulóban volt kapcsolatom egy ismerősével, amolyan haver féle, és akkor ő biztosra vette, hogy én már csaltam vele (csak mert a kapcsolatunk alatt tényleg beszélgettem a sráccal, de semmi nem volt), ótvaros riherongy vagyok, meg én őt átvertem, mert megígértem, hogy kihúzom a sz.arból, szeretetet adok neki, erre én csaltam, elhagytam, megaláztam.
Megint írogatott az ismerőseimnek, barátaimnak, olyanokat hazudozott, hogy nem mosakszom, és nemi betegséget adtam neki, bebolondultam, elkallódtam, nem tudom feldolgozni a szakítást és a lelkiismeretet, ezért beqrvultam, stb. Veréssel, megfojtással is fenyegetett.
Ebből semmi nem volt igaz. Soha nem csaltam meg és nem volt semmi a másik sráccal, amíg együtt voltunk. Amikor összejöttem vele, réges rég lezártnak tekintettem a vele való kapcsolatomat, az elvileg alapvető "illemhez" (ami szerint nem illik az exem haverjával összejönni) nem kívántam tartani magam, szerintem érthető okokból, úgy gondolom, ennyivel sem tartoztam neki.
A nőket azóta is gyűlöli és úgy adja elő, hogy ő még kegyes velem, hogy hagyta, hogy megússzam, és éljem az álszent életemet.
Azért írtam le ezt, mert senki nem tudhatja, mi történt valójában, és mit jelent a fejében az, hogy "megérdemelte", azt viszont biztosra tudjuk, hogy bűncselekmény, és szerintem csak beteges férgek csinálnak hasonlót. Még ha meg is csaltam volna tényleg az ilyet, akkor is a létező legvastagabb bőrrel a képemen csinálnám ki minden birtokomban lévő eszközzel, ha ilyesmire képes. Nem lehet kimenteni azzal, hogy nem a megfelelő emberrel volt. A megcsalás esetén számomra egyetlen elfogadható reakció létezik: Azonnali szakítás, zéró tolerancia, mindennemű kapcsolat megszakítása az illetővel. Szóval nem a megcsalót és a megcsalás cselekedetét védem, hanem az emberi mivoltot.
Az jutott eszembe, miközben olvastam a hozzászólásodat, hogy nálunk is voltak ilyen "önbizalom pusztító" merényletek. Csak mivel látható, és érezhető volt rajta (bár el is mondta többször) hogy súlyos önértékelési problémái vannak, ezért inkább sajnáltam, és nem akartam én is viszont bátani :)) (szánalmas). Már első randin azt kommentálta, hogy mennyire nincs mellem, meg hogy jobb lenne ha kicsit híznék, mert ez így nem olyan tuti.
Vissza is hallottam egy ismerőstől hogy neki is megkommentálta a mellméretem, de azért össze-vissza dicsekedett mindenkinek, hogy velem kavart...
Jó, tudom hogy én sem vagyok teljesen százas, ha ezeket benyelem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!