Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez miért nem logikus a részemről?
Figyelt kérdés
Volt egy sétálós randink a csajjal, majd a végén megkérdeztem, hogy nincs-e kedve enni/inni valamit? Ő azt mondta köszöni szépen, nem éhes, talán egy más alkalommal. Elköszöntünk, majd messengeren írtam neki, hogy mégsem őt keresem. Erre megkérdezte, hogy akkor miért erőltettem, hogy elmenjek vele enni, ha egyszer nem akartam semmit tőle és azt mondta teljesen logikátlan ez a viselkedés...de ez most miért logikátlan?2020. nov. 11. 17:51
1/4 anonim válasza:
Szerintem gondolkodj meg rajta, neked tobb ido kell hozza, mint masoknak.
2/4 anonim válasza:
Segítek: Miért szerettél volna több időt együtt tölteni a lánnyal, amikor tudtad, hogy nem szeretnél tőle semmit?
3/4 anonim válasza:
Szerintem is logikátlan. Akkor minek akarsz vele kajálni? :D te ezt érted?
4/4 anonim válasza:
Sztem is logikatlan, te akartad folytatni a randit, amikor el is koszonhetettek volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!