Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amíg a lány nem kérdez rá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amíg a lány nem kérdez rá, hogy most végülis milyen kapcsolat van köztünk, addig felfoghatom részemről szexkapcsolatként?

Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 18:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt illik az elején tisztázni.
2020. okt. 7. 19:00
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Arra nem gondoltál, hogy neki ez automatikusan kapcsolat és azért nem kérdez rá mert ebben biztos? Én sem kérdezek rá másikra , hogy ez mi mert csak is kapcsolat lehet ha már így viselkedek vele ...stb

26N

2020. okt. 7. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Persze, de te is tudod (még ha csak elméleti is a kérdés), hogy ez undorító dolog. Pont azért kérdezed, mert ezzel nyugtatatod a lelkiismereted.
2020. okt. 7. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Persze, mert a szexkapcsolat az alapbeállítás mi?:D

Fú de gáz vagy.

2020. okt. 7. 19:17
 5/9 anonim ***** válasza:
98%

Eleve csak szexelni jártok össze, vagy vannak programok is? Ha előbbi, akkor valszeg ő sem lát bele többet, ha van esze.

Ha programokat is csináltok és napi szinten kapcsolatban vagytok.. Akkor meg egy görény vagy.

2020. okt. 7. 19:18
 6/9 anonim ***** válasza:
10%
Két emberen múlik, hogy milyen a kapcsolat, ezt a görényezőknek is mondom. Amíg kifejezetten nem hazudsz neki (pl. hogy de szerelmes vagy!), addig semmi probléma. Persze amint valaki írta, érdemes tisztázni az elején, hogy mit vártok egymástól.
2020. okt. 7. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi programokat is csináltunk, itt is aludt, bemutatott en is ot es meg is beszeltuk, hogy komoly es együtt vagyunk. Megis benyogte, hogy nem erzi azt, amit kene. Egy nap se telt el es mar megvan a következő.

Úgyhogy semmit se jelent, ha kijelenti a pali, hogy komoly... undorító emberek vannak.

24/L

2020. okt. 7. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell egyből kimondani, hogy szerelmes, kedves 6-os.

De a szexkapcsolat nekem szexkapcsolat. Ami annyit jelent, hogy szexelni járunk össze és néha váltunk néhány szót.

Ha napi szintű beszélgetések vannak, érdeklődés, bokolas, programok, az már nagyon nem a szexkapcsolat kategória.

És sokan nem mondják ki, hogy együtt vannak, mivel az említettek alapján egyértelmű. (ideális esetben)

Ha csak szexelni akarok, akkor nem szervezek vele programokat, szerintem ez ilyen egyszerű.

Ezért írtam, hogy ha ő igen, és ennek ellenére gondolja úgy, hogy a nő csak egy lyuk, az igen, elég nagy görénység szerintem.

2020. okt. 7. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért az emberek többségénél az ismerkedés, kapcsolat monogám kapcsolatként értődik, hacsak nem tisztázta ezt az a fél, aki csak szexet akar. Ha csak szexet akarsz, akkor azt tisztázd le a nővel.
2020. okt. 7. 23:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!