Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így érthető a részemről ebben az esetben?
A barátnőm és én külön városban lakunk. Egy éve vagyunk együtt, és ez idő alatt mindig én mentem hozzá, eleinte míg ismerkedtünk és friss volt a kapcsolat ennek így is kell lennie, semmi kétség. Ha jött is nálunk, akkor is én hoztam el, majd vittem haza. Neki nincs jogsija, csak a testvérének. Egy alkalommal el is hozta egyszer, valamint egyszer itt volt dolga a tesójának, és akkor is jött vele.
Azonban nekem most nincs munkám se, a fogaimat is épp most vagyok kénytelen rendbe rakatni, az albérletem is fizetnem kell, ha nem is tartózkodom ott, ergo sok kiadásom van.
Örökösen nem tudok csak én menni, ő viszont ezt elvárná, mert csalódott, ha mondom, hogy ma nem találkozunk, csak holnap. Ő azt hiszi, hogy nincs kedvem. Viszont bármikor most nem tehetem meg, hogy beüljek és robogjak is (~50 km oda-vissza). Olyan is van, hogy a város közelében ahol ő lakik, tegyük fel mennem kell valami okból kifolyólag kedden, akkor nem megyek csak el hozzá hétfőn, mert miért ne, hanem egybe kötöm, és elhozom úgy.
Ez így nem érthető a részemről? Tudom, hogy nem rajta kell spórolni, de ha lehet, akkor igyekszem kicsit. Autóm sincs, a családival járok, mert a vírus miatt abbamaradt a gyűjtésem is rá ideiglenesen, viszont üzemanyagra és másra sem kérhetek, hanem természetesen a spórolt pénzemből fizetek mindent.
Érthető, de talán el kellene neki mondani világosan.
Szívem, szeretnék többet veled lenni, de nem tudok, mert most nincs pénzem utazgatni. Nem lehetne, hogy néha te is felül a buszra és elgyere?.....
Teljesen egyet értek az előttem szolókkal. Azt mondjuk nem, hogy egyszer Te mész, egyszer ő, de ebben az esetben tényleg nem fair, hogy mindig Te mész. Tényleg felszállhatna a buszra és akkor elég lenne a buszmegállóig menned érte.
Ha ezt nem teszi meg érted/miattad, akkor talán nem ő az igazi, és akkor elgondolkodnék a folytatáson.
Mit mond, miért nem akar buszozni, vagy miért várja el ezt tőled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!