Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudni fogja a lány, hogy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudni fogja a lány, hogy ez kezdeményezés volna a részemről?

Figyelt kérdés

Úgy gondoltam, hogy ráírok a lányra aki tetszik nekem, de nem merem nyíltan egyből kinyilvánítani, hogy bejön és ismerkedjünk, randizzunk, hanem megkérem, hogy segítsen nekem azáltal, hogy kitölt egy kérdőívet az egyetemhez.

Ezt tovább lehet vinni, le fog neki esni, hogy marhára nem a kérdőív érdekel?

2019. ápr. 23. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem gondolnám, mivel sokan osztanak meg ilyesmit. Inkább írd meg neki, hogy tetszik neked.
2019. ápr. 23. 20:32
 2/3 A kérdező kommentje:
De ahhoz meg nincs bátorságom. Félek így egy az egybe kijelenteni mert akkor megtudja biztosra, hogy tetszik nekem. Utána meg gondolhatja, hogy vajon mit akarna épp ez tőlem...
2019. ápr. 23. 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Kellett néhány jókora pofáraesés ahhoz, hogy végül ráleljek a legértékesebbre.

A tervedről pedig... Ha tetszel neki vevő lesz rád. Ha nem akar pasizni, nem tetszel neki vagy nincs rád ideje akkor nem. Ez ilyen egyszerű. Nekem az a tapasztaltom, hogy teljesen mindegy, hogy milyen szöveggel indít az ember. Ha van szikra akkor is lesz, ha arrébb lököm vagy tüzet kérek tőle.

2019. ápr. 23. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!