Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti miért nem kezdeményeztek a lányoknál?
Ha szemeztek valakivel több ideig miért nem mentek oda hozzá? Ha bejelöl facebookon a lány és visszajelölitek miért nem írtok neki?
Nekem úgy fűnt fel hogy a 18-25 éves korosztály nem kezdeményez. Ez miért van így? Én mindig azt várom hogy kezdeményezzen a fiú , de úgy veszem észre hogy nem mer vagy nem érdekli. Lány létemre nem kezdeményeznék egy fiúnál, szerintem ez a fiú dolga lenne!
Nagyon sok lányt megnézek magamnak, illetve le is állok velük alkalom adtán szemezni, talán még el is játszom a gondolattal.. viszont ez ennyiben ki is merül. A facebookon mindenkit visszajelölök, akinek tudom a nevét, beszélő viszonyban vagyok vele, avagy látásból már tényleg régóta ismerem. Szóval ez sem jelent semmit.
Hidd el, ha valóban érdekelsz egy fiút, az kezdeményezni fog, ha úgy érzi megkapja a jeleket.
Ha pasit akarsz, kezdeményezz, ma màr nem ciki, ha lány teszi.
Addig tedd meg, amig egy másik nő nem teszi helyetted.
Egyenjogúság van, éljél vele!
1. A nők részéről az égvilágon semmit nem jelent a szemezés. Még a végén baltás gyilkosnak hinne, ha leszólítanám.
2. Eleve ne jelölgessen senki. De ha jelöl is, visszaigazolom és ennyi. Még a végén azt hiszi, hogy én vagyok a baltás gyilkos.
"Lány létemre nem kezdeményeznék egy fiúnál, szerintem ez a fiú dolga lenne!"
Ezt nevezzük szexizmusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!