Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti miért nem kezdeményezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti miért nem kezdeményeztek a lányoknál?

Figyelt kérdés

Ha szemeztek valakivel több ideig miért nem mentek oda hozzá? Ha bejelöl facebookon a lány és visszajelölitek miért nem írtok neki?

Nekem úgy fűnt fel hogy a 18-25 éves korosztály nem kezdeményez. Ez miért van így? Én mindig azt várom hogy kezdeményezzen a fiú , de úgy veszem észre hogy nem mer vagy nem érdekli. Lány létemre nem kezdeményeznék egy fiúnál, szerintem ez a fiú dolga lenne!

2018. dec. 22. 22:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
23%
Én kezdeményeztem.
2018. dec. 22. 22:30
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon sok lányt megnézek magamnak, illetve le is állok velük alkalom adtán szemezni, talán még el is játszom a gondolattal.. viszont ez ennyiben ki is merül. A facebookon mindenkit visszajelölök, akinek tudom a nevét, beszélő viszonyban vagyok vele, avagy látásból már tényleg régóta ismerem. Szóval ez sem jelent semmit.

Hidd el, ha valóban érdekelsz egy fiút, az kezdeményezni fog, ha úgy érzi megkapja a jeleket.

2018. dec. 22. 22:35
 3/18 anonim ***** válasza:
41%
ez így van . én már bánom ,hogy nem irtam egy csajnak hamarabb. bejelolt facen , instan bekovetett , en mind 2x visszajeeloltem, de nem irtam neki, pedig 10/7 volt, tetszett. aóta 10/9 lett, irtam neki instan , de mar nem irt vissza es ki is követett :d
2018. dec. 22. 22:47
 4/18 peca1000 ***** válasza:
80%

Ha pasit akarsz, kezdeményezz, ma màr nem ciki, ha lány teszi.

Addig tedd meg, amig egy másik nő nem teszi helyetted.

Egyenjogúság van, éljél vele!

2018. dec. 22. 22:51
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem pedig egyenjogúság van, ha már kiharcoltátok magatoknak, kedves nők...
2018. dec. 22. 22:54
 6/18 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
70%

1. A nők részéről az égvilágon semmit nem jelent a szemezés. Még a végén baltás gyilkosnak hinne, ha leszólítanám.

2. Eleve ne jelölgessen senki. De ha jelöl is, visszaigazolom és ennyi. Még a végén azt hiszi, hogy én vagyok a baltás gyilkos.

2018. dec. 22. 23:08
 7/18 anonim ***** válasza:
17%
Nem érzem méltónak magamat a lányokhoz.
2018. dec. 22. 23:14
 8/18 anonim ***** válasza:
34%
Velem soha nem szemez egy lány sem.
2018. dec. 22. 23:17
 9/18 anonim ***** válasza:
63%

"Lány létemre nem kezdeményeznék egy fiúnál, szerintem ez a fiú dolga lenne!"

Ezt nevezzük szexizmusnak.

2018. dec. 22. 23:28
 10/18 anonim ***** válasza:
2018. dec. 23. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!